adampio
Gość
|
No to hop! Na wiÄkszÄ
nieĹmiaĹoĹÄ... Â A co tam wĹosy, niech lecÄ
jak muszÄ
! Jakie wlosy?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
No chyba, ze tak. To tylko pogratulowac. Wiec gratulije! To do mnie? KaĹźdy powĂłd jest dobry. Â Na trzeciÄ
nie swojÄ
,ale jednak mojÄ
. Â PS.No to hop!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakie wlosy?
Te na gĹowie..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Jakie wlosy?
Te na gĹowie.. Na czyjej, bo jak ostatnio poszedlem do fryzjera to popatrzyla, popatrzyla...........................i popatrzyla. A ja na to: tak,tak, krotko
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
No to hop! Na wiÄkszÄ
nieĹmiaĹoĹÄ... Â A co tam wĹosy, niech lecÄ
jak muszÄ
! Jakie wlosy? No chyba cudze?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
No chyba, ze tak. To tylko pogratulowac. Wiec gratulije! To do mnie? KaĹźdy powĂłd jest dobry. Â Na trzeciÄ
nie swojÄ
,ale jednak mojÄ
. Â PS.No to hop! Tak, tak do Ciebie. Al sorry, ja juz sie "nahopalem" jak bylem goralem, a teraz musze rano do roboty, wiec wybacz. Hopaj sama a ja popatrze....poczytam, wnioski wyciagne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakie wlosy?
Te na gĹowie.. Na czyjej, Nie wiadomo - w tym sÄk..
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
No chyba, ze tak. To tylko pogratulowac. Wiec gratulije! To do mnie? KaĹźdy powĂłd jest dobry. Â Na trzeci± nie swoj±,ale jednak moj±. Â PS.No to hop! Tak, tak do Ciebie. Al sorry, ja juz sie "nahopalem" jak bylem goralem, a teraz musze rano do roboty, wiec wybacz. Hopaj sama a ja popatrze....poczytam, wnioski wyciagne. Ale to aspoĹeczne i nietowarzyskie jest! Jak hop, to hop...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Ty i picie, to to samo jak moja mama, ktora nie poszla do kosciola na poranna msze.
No nie znasz mnie jeszcze dobrze.. nie wiem czy duĹźo pijÄ, bo mi siÄ zawsze film urywa.. E tam film, dzis ten jutro inny. A malo to filmow w Tv, zawsze mozna jakis inny zobaczyc i moze lepszy!! Osobiscie lubie komedie kryminalno-przygodowa. Ale teraz Kutz jest politykiem wiec filmow politycznych juz nie bedzie, a Linda stal sie ratownikiem i dlatego zamykaja gory. Od lata wstep do Morskiego oka kosztuje juz 15 zl, bo mozna znalesc jego legitymacje ratownika, te ktora zgobil jak spadal pijany z tego samolotu...tzn smiglowca.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Hopaj sama a ja popatrze....poczytam, wnioski wyciagne.
Adam.PeĹna kulturka.
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Hopaj sama a ja popatrze....poczytam, wnioski wyciagne.
Adam.PeĹna kulturka. Wiem, wiem, widzialem zdjecie przed kotkiem.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Gość
|
Hop! hop! jest tu kto?Â
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
E tam film, dzis ten jutro inny. A malo to filmow w Tv, zawsze mozna jakis inny zobaczyc i moze lepszy!! Na drugi raz bÄdÄ piĹa w kinie, tam siÄ chyba film nie urywa.. no to hop.. Zalezy czyj. Twoj czy filmowca.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Hop! hop! jest tu kto? No a jako? MY sa tu wsyckie.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
A tak a propos, to z jakiej okazji pijecie?
|
|
|
|
|
|
|
|