Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gwidon miarka się przelała.. ..pożegnaj się z najbliższymi.. [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Same pyszności. Jednak Twoja rodzinka dba o Ciebie i optymalne dania przyrządza..pewnie i im one smakowały.. Reniu, to synowa mi się taka dostała. Ona już nawet porządna wagę kupiła, co by wartości obliczać Ot, optymalna synowa... Dlatego napisałam, że o syna mogę być spokojna. A, żebyście widzieli jak syn to wszystko wcinał !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Mówią, że nigdy nie jest aż tak dobrze żeby nie mogło być lepiej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale też mówią, że lepsze jest wrogiem dobrego.. czy jakoś tak..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Gwidon miarka się przelała.. ..pożegnaj się z najbliższymi.. ... :shock:to ty tak?... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Gwidon, a może tak?
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Admin i tak to wytnie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gwidon miarka się przelała.. ..pożegnaj się z najbliższymi.. ... :shock:to ty tak?... Jak trzeba, to nawet tak.. więc radzę Ci .. strzeż się..
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeden gość z tego forum przekonał mnie do żółtego sera. Więc jem. Ale chodzą różne słuchy o tych serach, a ja dopiero raczkuję. Serio takie podrabiane są? Polecacie jakieś?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze dzisiaj pojadę do Kauflandu po ser. Nie mam daleko... Moje dzieci wolą te tanie sery...najlepiej salami...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Każdy ser typu ementaler można brać w ciemno.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
te tanie sery...
przeważnie nie są z mleka...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
te tanie sery...
przeważnie nie są z mleka... Z czego zatem?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
te tanie sery...
przeważnie nie są z mleka... Wiem...ale u nas tylko starszy syn lubi te dłogodojrzewające, no i ja. A maluchy lubią te do których się przyzwyczaiły. Ja dawniej nie kupowałam tych drogich serów, bo nawet nie wiedziałam, że one są zdrowsze, że coś tam działają na florę bakteryjną...Najtańszych też nie kupowałam...Chociaż u nas dużo sera nie schodzi. Mięsożerna rodzina...
|
|
|
|
|
|
|
|