RTS
Go
|
No dobra cofamy zegar trzeba by się co nieco odmłodzić Nie lepiej poczekać do 3:00? Dziękuję za przypomnienie.
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Spoko proszę bardzo. Do trzeciej pewnie będzie ciężko
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
A dzisiaj przed południem bieganie. Biega ktoś tutaj z szanownych forumowiczów ??? trafiłem na wątek dość obszerny
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Też bym nie czekał. A w komputerze samo się przestawi.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A dzisiaj przed południem bieganie. Biega ktoś tutaj z szanownych forumowiczów ??? trafiłem na wątek dość obszerny Bieganie niszczy pięty,pływanie jest dobre ,bo wysmukla sylwetkę.Co prawda można się utopić ,ale myślę,że gra warta świeczki.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Humm chyba każdy sport coś niszczy. Zresztą jak ktoś kiedyś powiedział sport to powolna dewastacja organizmu. Ale równie dobrze od siedzenia można się odleżyna nabawić. Iga co do pięt zawsze na zmianę można biegać z palców, no to fakt że się wtedy palce niszczą, ale to już patrz wcześniej. To tak pół żartem pół serio
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Humm chyba każdy sport coś niszczy. Zresztą jak ktoś kiedyś powiedział sport to powolna dewastacja organizmu. Ale równie dobrze od siedzenia można się odleżyna nabawić. Iga co do pięt zawsze na zmianę można biegać z palców, no to fakt że się wtedy palce niszczą, ale to już patrz wcześniej. To tak pół żartem pół serio No tak ,racja,ale jak się pływa,to się nic nie niszczy ,a wręcz przeciwnie;pływanie wygładza ciało.Fakt ,że można utonąć,ale nawet wtedy w organizmie nic się nie niszczy.Jest jeden haczyk-ustają wszelaki funkcje.
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Masz rację. Ja jednak osobiście mam problem jestem marnym pływakiem, a o tej porze roku na dodatek musiałbym znaleźć sztuczny akwen. A las jest pod ręką Czyli jednak zdewastuję kolana.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Czyli jednak zdewastuję kolana. Słuszny kierunek.Potem młodzież z caritasu będzie mogła się wykazać,przynosząc Ci obiady do domu.Jak widać,wszystko ma swoje plusy.
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Czyli przez zdewastowane kolana przemówię do wrażliwych serc tylko czy oni będą liczyć mi proporcje w tym obiedzie ??
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
...tylko czy oni będą liczyć mi proporcje w tym obiedzie ?? Na to bym nie liczyła.
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Właśnie i to puki co by mnie raczej martwiło
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Iga jeśli dobrze pamiętam to masz jakieś doświadczenia z rolkami ??
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Iga jeśli dobrze pamiętam to masz jakieś doświadczenia z rolkami ??
A skąd my się znamy?
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Humm, nie wiem ja osobiście cię nie znam jeśli to masz na myśli.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Czyli przez zdewastowane kolana przemówię do wrażliwych serc Ani trochę ,swoje zarobią,a Ty będziesz miał papu bez odpowiedniego BTW. Chociaż kto wie.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Humm, nie wiem ja osobiście cię nie znam jeśli to masz na myśli.
Fabuła Ci się nie klei.Byłbyś bardziej wiarygodny,gdybyś stwierdził,ze jeżdżę w Forule1.
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
|
|