administ
Go
|
"Tia"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja myślę, że on jest takim etatowym "pisarzem" na forach dietetycznych i ostrzega ludzi przed stosowaniem "śmiertelnej" diety. Tylko medycyna konwencjonalna jest szansą dla chorych...tylko szansą na co? Chyba na oskubanie ich z pieniędzmi przed wykończeniem...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Tia", normalnie zikotarget...
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
tiaaa... fajne
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Tia"
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Mi też się marzy małe gospodarstwo w pobliżu miasta.. To kupuj teraz . Bo od 1 maja czy czerwca będziesz musiała być rolnikiem 10 lat w danej gminie, wykształcenie do tego zasadne , i szereg innych '' przywilejów '' których nie posiadasz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi też się marzy małe gospodarstwo w pobliżu miasta.. To kupuj teraz . Bo od 1 maja czy czerwca będziesz musiała być rolnikiem 10 lat w danej gminie, wykształcenie do tego zasadne , i szereg innych '' przywilejów '' których nie posiadasz O kurczaki... coś trzeba działać. Mężowi marzy się ziemia z lasem...mnie tam by starczyły choinki (sosny) wokoło...jako a'la ogrodzenie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo od 1 maja czy czerwca będziesz musiała być rolnikiem 10 lat w danej gminie, wykształcenie do tego zasadne , i szereg innych '' przywilejów '' których nie posiadasz A Unia na to wyrazi zgodę, bo to jakoś tak nie bardzo, jakby bauer zza Odry chciał tu ziemię kupić...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
pewno coś znajdą. Tak jak dziś z ratingiem. Z bankiem nie wygrasz, z farmacją nie wygrasz i z Unią też nie . Z innymi problemami jest nadzieja, że tak Ale w krajach Starej Unii Polak też nie kupi ziemi. A teoretycznie może . Ale tylko teoretycznie .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Niektóre kremy, szampony, płyny po goleniu i pasty do zębów, produkowane przez takie znane firmy jak L'Oreal i Proctre & Gamble, mogą zawierać szkodliwe substancje dla zdrowia - poinformowała francuska organizacja konsumencka UFC Que Choisir. kosmetyki : dezodoranty Axe i Adidas, pieluchy Pampers, pasty do zębów Colgate i Elmex, szampony Head & Shoulders i L'Oreal i krem Dove http://test-comparatif.quechoisir.org/ingredients-indesirables-167993/
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie łatwiej by było wykazać te nieszkodliwe... A może takich nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moja siostra cioteczna jest laborantem i odkąd kiedyś robiła jakieś testy dla L'Oréal, to myje włosy szamponem dla psów i nie używa powszechnie stosowanych kosmetyków.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
72 proc. konsumentów na świecie słyszało o tym, że włoska "extravergine" wyróżnia się doskonałą jakością. Ale połowa z nich, najczęściej nieświadomie, kupuje jej podróbki.
To efekt oszustwa określanego jako "Italian sounding", czyli wymyślania nazw kojarzących się z językiem włoskim i przez to sugerujących oryginalność towaru. Jak wskazują badania, 54 proc. klientów w różnych krajach, kupując oliwę z włoską nazwą przekonanych jest, że pochodzi ona z Italii. http://stooq.pl/n/?f=1025701Włochy - Rekordowy wzrost liczby przypadków fałszowania oliwy
|
|
|
|
|
|
|
|
|