Autor
|
Wtek: Czym jesteśmy truci. (Przeczytany 75541 razy)
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przecież umysł zapanuje nad ciałem, pij na zdrowie. Komórki wątroby są poliploidalne, czyli mają więcej niż jeden pełen zestaw chromosomów, dadzą radę.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
patrzcie, patrzcie jaki Delikates! Ja codziennie taką piję (z kranu) Woda była badana w Laboratorium Kryminalistycznym. Nie mamy jeszcze opinii ani stu procent wyników. Z tego, co wiem, była wyczuwalna silna woń chloru bądź pochodna chloru, mieszanina jakiejś substancji. Wyniki będą znane po południu albo w piątek rano. Niewątpliwie była to substancja chemiczna, bardzo szkodliwa
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Z tej ilości ścieków można by otrzymać ok. 30 mln baryłek oleju rocznie Pewnie w bidronce niedługo będą sprzedawać jako ekologiczny, albo nowe leki wymyślą na bazie biopaliwa. http://stooq.pl/n/?f=1121981Naukowcy oceniają, że jedna osoba mogłaby wyprodukować od ok. 7 do 11 litrów oleju popirolitycznego rocznie masło drożeje, jak znalazł
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Uff, nareszcie przeprowadzili te badania . A i dalsze są konieczne.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nasz chleb z pasztetową lepszy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jeszcze cieniutko margarynki, aby było zdrowiej... I herbata koniecznie z trzema łychami cukru.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedyś było zdjęcie takiego obrzydlistwa: z pięć kromek chleba, kosteczka margarynki i kawałek pasztetowej. Mówiłeś wtedy, że jeśli pasztetowa jest pełnowartościowa aminokwasowo i gdyby dorzucić jeszcze ze dwa kromale, byłoby git.
A ta japońska tacka to tylko wygląda, bo podane schludnie po azjatycku, a wartości tam niemnożko...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niezbyt zachęcająco to wygląda... (nie chciałam pisać "fuj" )
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, że nie ma żadnych mlecznych, bo po mlecznych się dostaje miażdżycy z powodu nie choregosterolu, a wapnia - tak twierdzi Edyta z Australii, jakby co...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A gupi kupi, i biznes się kręci jak tallala. Chwalebne to dla bydlaków, co "biusnesmenami " się czują-mianują, i więcej takich do" polytyki", do pisu może, albo innego ustrojstwa, bo wiedzą, co czynią. Pomysłowość, jak kroić tych, co kroić się dają, a i widać lubią, to przymioty duszy, a i mordę można z dumą, przed kamerę wsunąc. Przy jakim "ekonomie" roku, finansiście roku, filantropie roku, czy innym bydlaku roku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|