|
|
RTS
Gość
|
Jaja to w advocatach sÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Gość
|
Jaja to w advocatach sÄ
.
adwokaty sÄ
pyszne, ale ciÄĹźkie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No przynajmniej powinien mieÄ jaja taki adwokat..
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Gość
|
ja paliĹem 20 lat... teraz teĹź nie znosze smrodu fajek... renia: dobre jaja nie sÄ
zĹe
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
OczywiĹcie..
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Gość
|
znaczy koniak na jajach kapitana?
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Gość
|
Ja osobiĹcie odrzutem od alkoholu nie martwiĹbym siÄ. Ostatecznie zawsze moĹźna zamieniÄ na innÄ
uĹźywkÄ, moĹźe nawet i zdrowszÄ
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Ja osobiĹcie odrzutem od alkoholu nie martwiĹbym siÄ. Ostatecznie zawsze moĹźna zamieniÄ na innÄ
uĹźywkÄ, moĹźe nawet i zdrowszÄ
 Uzywka i zdrowie.....nie bardzo mnie ten koktail pasuje. Osobiscie wole 10 gr kaka roztartego na gesta mase ze smietanka 38%, zalanego gotowana woda i 50 gr koniaku. Tzw "lumumba".
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Osobiscie wole 10 gr kaka roztartego na gesta mase ze smietanka 38%, zalanego gotowana woda i 50 gr koniaku.
Tzw "lumumba".
Adam,przypomniaĹeĹ mi pysznego drinka,ktĂłrego piĹam latem,ale niestety nie pamiÄtam z czego byĹ robiony Za rok wyprĂłbujÄ.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Osobiscie wole 10 gr kaka roztartego na gesta mase ze smietanka 38%, zalanego gotowana woda i 50 gr koniaku.
Tzw "lumumba".
Adam,przypomniaĹeĹ mi pysznego drinka,ktĂłrego piĹam latem,ale niestety nie pamiÄtam z czego byĹ robiony Za rok wyprĂłbujÄ. E tam, bedziesz czekala, powiedz tylko czym / jak smakowal a powiem Ci co to bylo. Powiedz jeszcze w jakim kraju pilas
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
E tam, bedziesz czekala, powiedz tylko czym / jak smakowal a powiem Ci co to bylo. Powiedz jeszcze w jakim kraju pilas
W Polsce piĹam ,serio dokĹadnie nie pamiÄtam.Wiem,Ĺźe byĹ sok bananowy,kawaĹek arbuza i jeszcze coĹ innego.Wszystko mi tak smakowaĹo ,Ĺźe nie mogĹam siÄ temu oprzeÄ.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
A pamietasz gdzie, jakas nazwa resturacji,baru,dyskoteki "bydle" co!!!
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
A pamietasz gdzie, jakas nazwa resturacji,baru,dyskoteki "bydle" co!!! Eno,eno. To byĹ klub,dyskoteka ,ale nie powiem gdzie,co i jak
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Gość
|
Adampio odnoĹnie twojego drinka. Czy rĂłwnie dobry efekt smakowy zyskamy zastÄpujÄ
c koniak rumem ??
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|