renia
|
Bardzo dobry artykuĹ. TeĹź tak uwaĹźam, Ĺźe skutki spoĹeczne naduĹźywania alkoholu majÄ
duĹźo wiÄkszy zasiÄg i sÄ
duĹźo bardziej dotkliwe dla otoczenia, niĹź skutki uzaleĹźnienia od narkotykĂłw. Przy narkotykach, bardziej niszczy siÄ siebie, a przy alkoholu najbliĹźszych.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
A pamietasz gdzie, jakas nazwa resturacji,baru,dyskoteki "bydle" co!!! Eno,eno. To byŠklub,dyskoteka ,ale nie powiem gdzie,co i jak ...aaaaaaaaaaaaaaaaaa film sie urwal ! ...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Adampio odnoĹnie twojego drinka. Czy rĂłwnie dobry efekt smakowy zyskamy zastÄpujÄ
c koniak rumem ??
Pewnie tak. Niemniej jednak sa pewne "normy" smakowe i tak: ... rum pasuje najlepiej z herbata ( osobiscie przedkladam spitytus) whiskey z kawa koniak z kakao Ale jak juz kiedys mowilem, polityki, smakow i religii na forum juz nie dyskutuje.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Ogladajac wczoraj "polskich milionerow" dowiedzialem sie, ze w Polsce sa trzy choroby, ktore sa musowo leczone:
gruzlica pluc psychiczne alkocholizm
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Eno,eno. To byĹ klub,dyskoteka ,ale nie powiem gdzie,co i jak ...aaaaaaaaaaaaaaaaaa film sie urwal ! ... Co ja Ci Gwidon bÄdÄ tĹumaczyĹa...sam wiesz, jak to jest. Â
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Ostatecznie zawsze moĹźna zamieniÄ na innÄ
uĹźywkÄ, moĹźe nawet i zdrowszÄ
 Co masz na myĹli?
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
Eno,eno. To byĹ klub,dyskoteka ,ale nie powiem gdzie,co i jak ...aaaaaaaaaaaaaaaaaa film sie urwal ! ... Co ja Ci Gwidon bÄdÄ tĹumaczyĹa...sam wiesz, jak to jest.  ...ja? nie pamietam,kiedy ostatnio pilem alkohol ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie pamiÄtasz, bo pijesz za duĹźo..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
.ja? nie pamietam,kiedy ostatnio pilem alkohol ... Gwidon nie rozĹmieszaj mnie. Napisz jeszcze,Ĺźe nie wiesz co to alkohol,nie wiesz jak smakuje,i Ĺźe nigdy go do ust nie braĹeĹ.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
.ja? nie pamietam,kiedy ostatnio pilem alkohol ... Gwidon nie rozĹmieszaj mnie. Napisz jeszcze,Ĺźe nie wiesz co to alkohol,nie wiesz jak smakuje,i Ĺźe nigdy go do ust nie braĹeĹ. ...nie powiem,ze nie bralem do ust, nie jestem swiety,ale smak roznych alkoholi powoli zapomnialem ostatnio nie odczuwam checi wypicia alkoholu ...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
... ostatnio nie odczuwam checi wypicia alkoholu ... Czyli od paru dni.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie tak siÄ biedak struĹ, Ĺźe sĹyszeÄ o alkoholu nie chce..
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Gość
|
czyli wychodzi na to Ĺźe nikomu wiÄcej nie szkodzi tylko mi...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
czyli wychodzi na to Ĺźe nikomu wiÄcej nie szkodzi tylko mi...
DokĹadnie.Jak dojdziesz do zdrowia,to nie bÄdzie Ci szkodziĹ. Chory zwykle nie toleruje alkoholu,wiÄc nic dziwnego,Ĺźe CiÄ odrzuca.
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Gość
|
No choÄby jakieĹ dobre palenie.
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Gość
|
no to juĹź lepiej na mleku przegotowaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Gość
|
albo zamiast majeranku zapodaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
albo zamiast majeranku zapodaÄ... Ale o so cho?
|
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Gość
|
W optymalnych iloĹciach.