|
Zonia
Go
|
OK, ale Karmi to bym sie teraz, po tak ciężkiej pracy, napiła
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A nie ma sprawy.. [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
O rany...ale mnie podpuściłaś. Teraz to dopiero ślinka mi cieknie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
No, widzisz? Już mi się miesza, na mnie tez już pora Oczywiście, że miało być: mieszkam
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Mieszasz, nie mieszasz, a na DD zaraz nas wezmą za uzależnionych : "Słowo jaskółką wyleci, a powróci wołem".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No jeśli nie znają się na żartach, to ich problem..
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Tak, nawiasem mówiąc, u siebie też zauważam problemy adaptacyjne po zmianie czasu...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
To charakterystyczne dla osób o bardzo uregulowanym trybie życia.
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Właściwie co daje zmiana czasu tego nie rozumiem ?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Przeważnie drobną robótkę dla programistów, aby się komputery same przestawiały.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Przeważnie drobną robótkę dla programistów, aby się komputery same przestawiały. Teraz to już telefony same się przestawiają. A tak w ogóle to o zmianie czasu tutaj można poczytać; http://pl.wikipedia.org/wiki/Czas_letni
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Wydaje się to logiczne dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
optymalna2008
Go
|
Lubię wino wytrawne lub półwtrawne, delektowac sie każdym łykiem. Uważam, że w niewielkich ilościach nie jest szkodliwy.Zresztą jak pisał dr Kwaśniewski :"alkohol jest dla ludzi"
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Lubię wino wytrawne lub półwtrawne, delektowac sie każdym łykiem. Uważam, że w niewielkich ilościach nie jest szkodliwy.Zresztą jak pisał dr Kwaśniewski :"alkohol jest dla ludzi" Moj optymalny lekarz ( ladna lady )powiedziela ze alkohol mnie lubi i ty tez pewnie ,wiec milosci wzajemna .Wiec przymierzam sie do robienia wlasnego winka ,ot tak sobie dla zabawy ,zobaczym co z tego wyjdzie .Ponoc w 3 miesiace juz mozna pic
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dla ludzi, dla ludzi. Polska Młodzież jest super. Kawa ogólnie jest do ... picia. A! Przypomniałem sobie. Alkohol, podobnie jak kawa, też jest przecież do... picia. Gwidon. Gdzieś Ty- żyw jeszcze, czy żeś znowu uszedł?
|
|
|
|
|
|
|
|