Autor
|
Wątek: Optymalni a alkohol... (Przeczytany 148036 razy)
|
Optymalny Farmer
Gość
|
Zonia,bimber to jest jakaĹ masakra,a koniak przechowywany w dÄbowych beczkach jest.... pyszny. E tam nie ma lepszej zeczy jak Optymalny Bimber przechowany w cedrowych beczkach .Powinna byc dekada minimum ale ?,wyglada ze dekada liczona w miesiacah,i po ptokach Laduje w optymalnych zoladkach , Kultura produkcji bimberku u nas wysoka ,przednie trunki ,do sklepu nie ma po co chodzic Mnie juz pewien Italianiec nauczyl robic przyjemne winka ,nothing chemi ,easy cake Jak pani dr Ewa powiedziala ,za mna chodzi kaczka ,gaska i barylka bimbru . Zauwazyla slusznie ,nie moge sie z tym nie zgodzic
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
A! TwĂłj "optymalny bimber", ten tak. Ze zboĹźa, czy sĹodkich ziemniakĂłw?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Gość
|
A! TwĂłj "optymalny bimber", ten tak. Ze zboĹźa, czy sĹodkich ziemniakĂłw?
Z bananow i z dzikich jarzyn
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
"czĹowiek najpierw piĹ alkohol, a dopiero później jadĹ chleb". O to to!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
A bo cukier krzepi
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
CzytaĹem kiedyĹ, Ĺźe w wiÄzieniu robiÄ
wypÄd z drewna. Tutaj goĹÄ robi alkohol z papieru toaletowego: https://youtu.be/v-mWK_kcZMsPonoÄ nawet nie ma w nim metanolu.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
Lepiej sobie dzieciaka sprawiÄ za piÄÄ set i nie trzeba siÄ produkcjÄ
alkoholu martwiÄ.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Albo tak siÄ chroniÄ
przed ewentualnymi NOPami.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj zapytano mnie jak alkohol wpĹywa na miÄĹnie. OdpowiedziaĹem dyplomatycznie, Ĺźe nie najlepiej, ale jak siÄ wypije odpowiedniÄ
dawkÄ, to i tak wszystko jedno. W tym kraju nie moĹźna Ĺşle mĂłwiÄ o alkoholu.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|