admin
Go
|
Czy mogę się wyjątkowo wtrącić?
Witaj.. Serdecznie Cię Renia pozdrawiam i dziękuję Ci, że mogłem poznać Cię osobiście w kwietniu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Jerzy! serdeczna prośba do ciebie. Zlikwiduj swoje konto na tym Forum i to jak najszybciej. Obserwuję twoją bytność tutaj od dłuższego czasu i uwierz - nie pasujesz na to Forum. To tyle dla ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Witaj.. Serdecznie Cię Renia pozdrawiam i dziękuję Ci, że mogłem poznać Cię osobiście w kwietniu. Czy to już koniec owego wtrącenia?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Serdecznie Cię Renia pozdrawiam i dziękuję Ci, że mogłem poznać Cię osobiście w kwietniu.
Ja również się cieszę, że miałam okazję poznać Cię osobiście i zobaczyć Twojego Tatę. To spotkanie tylko bardziej poprawiło moje dobre zdanie o Was..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Czy to już koniec owego wtrącenia?
A co Myślałeś,że swoimi brudnymi łapami dotkniesz sacrum śmierci? Ona ciebie dotknie,a nie ty jej,prosty człowieczku.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Witaj.. Serdecznie Cię Renia pozdrawiam i dziękuję Ci, że mogłem poznać Cię osobiście w kwietniu. Czy to już koniec owego wtrącenia? To prawda wy na tym forum nie lubicie pytań dla was kłopotliwych.Konta sam nie zlikwiduję bo nie przekroczyłem regulaminu konta.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
To prawda wy na tym forum nie lubicie pytań dla was kłopotliwych.Konta sam nie zlikwiduję bo nie przekroczyłem regulaminu konta.
Nie bredź ,jesteś co najmniej niegrzeczny,a na pewno głupi i podjudzany przez kosmatego psychopatę.On już tam na ciebie czeka,ma wyciągniętą kosmatą pomocną dłoń.Na pewno ci ulży.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Witaj.. Serdecznie Cię Renia pozdrawiam i dziękuję Ci, że mogłem poznać Cię osobiście w kwietniu. Czy to już koniec owego wtrącenia? To prawda wy na tym forum nie lubicie pytań dla was kłopotliwych.Konta sam nie zlikwiduję bo nie przekroczyłem regulaminu konta. TO PRAWDA TO FORUM TO TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
To prawda wy na tym forum nie lubicie pytań dla was kłopotliwych.Konta sam nie zlikwiduję bo nie przekroczyłem regulaminu konta.
Utrzymać też pewnie nie utrzymasz.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jerzy chcesz adres dziecka, którego dni były policzone, a teraz jest, dzięki DO, zdrowe? Chcesz jego rodzicom powiedzieć, że DO szkodzi, bo nie wiesz jaki jest stan zdrowia jej Twórcy..?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ja to zrobię z przyjemnością.
PS nie ma dla mnie pytań kłopotliwych. Są tylko kłopotliwi pytający.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
TO PRAWDA TO FORUM TO TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI.
Więc wynocha na cmentarzysko słoni,tam najbardziej pasujesz.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Jerzy chcesz adres dziecka, którego dni były policzone, a teraz jest, dzięki DO, zdrowe? Chcesz jego rodzicom powiedzieć, że DO szkodzi, bo nie wiesz jaki jest stan zdrowia jej Twórcy..?
Reniu pamietaj że sam jestem na Diecie Optymalnej juz 8 lat ale wkurza mnie ze nie można o wszystko pytac, że są tematy Tabu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Edyta! przecież doroślejesz! Chyba?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
TO PRAWDA TO FORUM TO TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI.
To źle? Czyż nie po to zakłada się forum, żeby można było sobie wzajemnie pomagać, udzielać rad początkującym i wspólnie przyjemnie spędzać czas? Czy Forum, na kórym się nie obrażają wzajemnie i nie obrzucają błotem, nie ma sensu? Chyba dla niektórych tak jest..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Reniu pamietaj że sam jestem na Diecie Optymalnej juz 8 lat ale wkurza mnie ze nie można o wszystko pytac, że są tematy Tabu.
Tak,są tematy tabu,nikt cię nie pyta o twoją orientację seksualną i czy kogoś przechowujesz w piwnicy.To cię wkurza? Chcesz pytań ,które łamią tabu,to idź do swojego guru Palikota sytna Mariana.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
PS nie ma dla mnie pytań kłopotliwych. Są tylko kłopotliwi pytający. Panie Tomaszu i tu jest szkopuł ..są tylko kłopotliwi pytający...sam Pan przyznał w czym rzecz.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu pamietaj że sam jestem na Diecie Optymalnej juz 8 lat ale wkurza mnie ze nie można o wszystko pytac, że są tematy Tabu. Tak powinno być. Powinny być tematy tabu i każdy powinien mieć prawo do prywatności. Można o coś poprosić, ale nie żądać..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Reniu pamietaj że sam jestem na Diecie Optymalnej juz 8 lat ale wkurza mnie ze nie można o wszystko pytac, że są tematy Tabu. Jakie tematy tabu? Przecież Mojego Tatę "uśmiercają" do dziesięciu lat raz na kwartał. To nudne! Gdy przyjdzie nieuniknione, co wielu ucieszy, to tu będzie o tym pierwsza informacja, ale jeszcze poczekaj cierpliwie, na tę wiadomość.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
PS nie ma dla mnie pytań kłopotliwych. Są tylko kłopotliwi pytający. Panie Tomaszu i tu jest szkopuł ..są tylko kłopotliwi pytający...sam Pan przyznał w czym rzecz. Chodzi o formę, o sposób pytania.. czy to trudno zrozumieć?
|
|
|
|
|
|
|
|