Iga
Go
|
[quote author=Jerzy link=topic=4369.msg114206#msg114206 date=1289423619 Panie Tomaszu i tu jest szkopuł ..są tylko kłopotliwi pytający...sam Pan przyznał w czym rzecz. Nie schlebiaj sobie Jerzy.Jesteś młody i schorowany.Możesz tylko mieć żal i pretensje do swoich "cudownych rodziców".
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Wielkość człowieka pozna Pan po tym czy umie w sytuacji impasu podołać tej sytuacji.Jeżeli mnie pan wywali z tego forum to sam sobie odpowie Pan na pytanie czy jest pan wielki czy nie koniecznie. To do Pan panie Tomaszu.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Pozdrow ojca Tomek i przekaz nasza wdziecznosc za to co zrobil,robi i jescze dluuugo bedzie robil.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wielkość człowieka pozna Pan po tym czy umie w sytuacji impasu podołać tej sytuacji.Jeżeli mnie pan wywali z tego forum to sam sobie odpowie Pan na pytanie czy jest pan wielki czy nie koniecznie. To do Pan panie Tomaszu.
Szantaż..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ukłony Panu doktorowi Panie Tomaszu.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
A tak poza tym panie Tomaszu to naście lat temu w Gliwicach poznałem pańskiego Ojca i on mnie na pewno pamięta mimo tylu lat.Nigdy nie przyszło mi do głowy zeby szkodzić Jego imieniu.Proszę zapamiętac jak się jest osobą publiczną TO NIE NALEŻY BAC SIĘ ŻADNYCH PYTAŃ.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Edyta zlituj się. Jerzy może jest tylko "zarażony".
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Przepraszam że się wtrącę - Byłem w Gliwicach z kolejną wizytą u dr. JK. Przyjechał do Gliwic samochodem i wykazał się wtedy dość dużą sprawnością fizyczną. Wprawdzie było to dość dawno ale jednak - no no.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Jerzy, jeśli jesteś bardziej skłonny uwierzyć pierwszej lepszej kreaturze, że np: pismo prof Lutz'a to "fałszerstwo", to tak jakbyś napluł Doktorowi Kwaśniewskiemu w twarz! I nie znasz mnie, jak wielu mnie nie zna(ło) choć myśleli, że przejrzeli mnie na wylot... Ubliża mi twoja obecnoiść tutaj.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
a poza tym p.Tomaszu cieszę się że wreszcie się pan odezwał na forum.Jerzy
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
a poza tym p.Tomaszu cieszę się że wreszcie się pan odezwał na forum.Jerzy
Bedzie co opowiadać...
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Jerzy, jeśli jesteś bardziej skłonny uwierzyć pierwszej lepszej kreaturze, że np: pismo prof Lutz'a to "fałszerstwo", to tak jakbyś napluł Doktorowi Kwaśniewskiemu w twarz! I nie znasz mnie, jak wielu mnie nie zna(ło) choć myśleli, że przejrzeli mnie na wylot... Ubliża mi twoja obecnoiść tutaj.
Mnie się wydaje że Pan pewnych rzeczy nie chce przyjąć do świadomości i ja jako osoba może Panu ubliżam.Ale się pan przyzwyczai.Inaczej okaże się Pan małym.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Uprzedzam lojalnie, że podzielę wątek, a klika postów zniknie. Jeśli ktoś chce kopiować, to teraz jest dobry czas. Ale jeszcze dopiszę kilka posów.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Poza tym drogi panie Jak ja się do pana zwracam per >.Pan< to tak proszę się do mnie zwracać wszak nie pilśmy bruderszaftu.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Inaczej okaże się Pan małym.
Weź bo niedobrze się robi.Próbujesz nieudolnie manipulować. Kim ty jesteś? Człowieku,idź na DD i Jarmołowitzowi tak mów,za jego zawiść,jad.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poza tym drogi panie Jak ja się do pana zwracam per >.Pan< to tak proszę się do mnie zwracać wszak nie pilśmy bruderszaftu.
Bezczelność bez granic..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podziwiam cierpliwość Admina..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Edyta! Jak dawniej dajesz się łatwo podpuścić i nie potrafisz odpuścić! A nie możesz sobie powiedzieć w stosownej chwili: odpuszczam, bo się zagmatwa. Tak zdrowiej jest.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Renia! ja Ciebię nie poznaję! Stałaś się strasznie waleczna, a taka spokojna kobieta z Ciebie była kilka tys. postów temu!
|
|
|
|
|
|
|
|