Iga
Go
|
Renia! ja Ciebię nie poznaję! Stałaś się strasznie waleczna..
To źle.. Może wymłodniałaś. :D:D
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ubieranie w słowa bardzo proste rzeczywiście nie jest i robienie sobie wbrew jest na porządku dziennym, niestety.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może wymłodniałaś. :D:D Cholera wie.. (dostosowuję poziom )
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
CHCĘ ABY NIKT NIE MIAł PRETENSJI ŻE STOSUJE DO
To posyp głowę popiołem i zapierniczaj z Katowic do Częstochowy na gołych kolanach po kamieniach,przepraszając za swoją głupotę-to najważniejsze,bo jesteś stary i głupi jak stołowe nogi.Już bardziej stołowe nogi są mądrzejsze, bo wiedzą do czego służą,a ty nie.Weź ze sobą zyona ze spuchniętą śledzioną.Może mu Bóg Wszechmocny wybaczy jego wszechogarniającą głupotę i twoją
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
DO admina nie skopiowałem ani jednego posta i wiecej nie mam zamiaru pisać mam nadzieje ze Pan wie co robi.Jerzy
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
CHCĘ ABY NIKT NIE MIAł PRETENSJI ŻE STOSUJE DO
Kto ma pretensje o to, że stosuje DO, skoro może przestać jak mógł stosować? Doktor opracował, objaśniał, czego chcieć?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
DO admina nie skopiowałem ani jednego posta i wiecej nie mam zamiaru pisać mam nadzieje ze Pan wie co robi.Jerzy
Tak tak,każdy wie,tylko ty nie.Jak już będziesz zapierniczał z posypaną popiołem głową do Częstochowy ,to przeproś Boga za to,że mi ubliżyłeś durny śmieciu.Wtedy będziesz miał przebaczone,inaczej nie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Późno już, ale bardzo proszę, aby przemyśleć tę dzisiejszą dyskusję, ponieważ postawa agresywna i brak wzajemnego szacunku nie służy ani temu Forum, ani piszącym. Dobre dzieci są dobre i nie ma im też co dokuczać... Dobranoc.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobranoc..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Jerzyk,ty skończony wszechogarniający durniu pamiętaj,że jak będziesz zapierniczał do Częstochowy na gołych kolanach,to masz Przeprosić mnie.Inaczej nic z tego.Jesteś bardziej durny niż stołowe nogi,bo one wiedzą do czego służą,a ty nie.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Powtarzasz się!
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Powtarzasz się! Boli Cię to? To napisz do Admina,żeby mnie zbanował.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Co za osa!
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Nie osa, waleczna lwica
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Co za osa! Pszczółka Maja to nie jest.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Kobieta z charakterem. Oby wiecej takich. Dobranoc wszystkim.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Iga broniła słusznej sprawy, a Pan Jerzyk był trochę denerwujący.. Maniery jakieś dziwne wykazywał..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Iga broniła słusznej sprawy, a Pan Jerzyk był trochę denerwujący.. Maniery jakieś dziwne wykazywał.. Kobieta Kobietę zawsze zrozumie.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
No tak, a facet to juz niczego pewnie nie rozumie Po dzisiejszej dyskusji jestem z Was dumny baby. Dobrej nocy raz jeszcze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|