Jerzy
Go
|
Znaleziono najstarszy okaz skamieniałej krewetki, sprzed ok. 360 mln lat, która zachowała się wraz z mięśniami. Podobno teraz grasuje na którymś z for dot. diety.Znacie ją?
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Jak znam życie sama się odezwie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Znaleziono najstarszy okaz skamieniałej krewetki, sprzed ok. 360 mln lat, która zachowała się wraz z mięśniami. Podobno teraz grasuje na którymś z for dot. diety.Znacie ją?
Pewnie to jakiś jerzyk w skorupce..
|
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Sama widzisz że chodzi o "nią" czyli samicę a nie samca.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Abstrahując od tematu, zastanawiam się, jak naukowcy mogą określać wiek takich skamieniałości? Jak odróżnić 100mln lat od 300 mln lat..przecież to praktycznie jest niemożliwe i mogą nam kit wciskać jaki chcą..
|
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Abstrahując od tematu, zastanawiam się, jak naukowcy mogą określać wiek takich skamieniałości? Jak odróżnić 100mln lat od 300 mln lat..przecież to praktycznie jest niemożliwe i mogą nam kit wciskać jaki chcą.. Taką samą metodą jaką sprawdzili płótno na którym rzekomo ma być odbitka ciała Chrystusa czyli metodą badania poziomu C2 w artefakcie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No i jak Wam wyszedł ten test? Wszystkie testy w moim przypadku kończą się tak, że jak wyślę SMS'a to mam szansę na powrót do zdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to "Radzio" nie zwlekaj.. zdrowie czeka..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Wszystkie testy w moim przypadku kończą się tak, że jak wyślę SMS'a to mam szansę na powrót do zdrowia. A ja pamiętam w swoim życiu dwa testy,które wprawiły mnie w radość bez granic-to były testy ciążowe,na których dodatkowo prócz niebieskiej kreseczki ,wyszła różowa.Mam te testy cały czas,leżą w szufladzie . :D:D
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja takich testów nie robiłam. Ale dobrze pamiętam te testy szkolne.. nie zawsze wprawiały mnie one w radość..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A oprócz tego obraziłas pana Jarmułowicza przekręcając jego nazwisko co jest jednocześnie niedwuznaczną insynuacją o jego pochodzeniu.Na jego miejscu podałbym cie do sądu.
Nie wiem,czy wiesz Jerzy,ale obraziłeś pana Jarmoł owicza przekręcając jego nazwisko,co jest jednocześnie niedwuznaczną insynuacją o jego pochodzeniu .Jeśli postąpi tak,jakbyś ty postąpił będąc na jego miejscu,to spotkacie się w sądzie. Pan Jarmołowicz z tego co zauważyłam, jest uczulony na tę wersję jego nazwiska,przez ciebie przytoczoną.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli można DO modyfikować, to czemu by nie można było tego samego robić z nazwiskami.. .
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Jeśli można DO modyfikować, to czemu by nie można było tego samego robić z nazwiskami.. . Ale niektórzy byli przekonani,tak jak Jerzyk,że nie przekręcają nazwiska,a to jeszcze gorzej o nim świadczy,bo ten to już na serio uważał,że Jarmołowicz to....Jarmułowicz,a co za tym idzie,to on już dobrze o tym wie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No tak..za nieświadomość się płaci..
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
tak jak Jerzyk,że nie przekręcają nazwiska... A to sobie jerzyk zabagnił papiery u Jaśnie Wielebnego!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wystarczy, że raz tam ponarzeka na DO i znowu będzie w łaskach..
|
|
|
|
|
|
|
|