Autor
|
Wtek: Witaminy, witamiy (Przeczytany 52832 razy)
|
Gavroche
|
Nie czytam DD. W modnym nurcie weganizmu, wegetarianizmu, itp. Jednym słowem gwiazdorzenia , tak to określam zapomniano o witaminach rozpuszczalnych w tłuszczach. Sa one podstawą do prawidłowej angiogenezy. Zaniżone poziomy witaminy A negatywnie wpływają na rozwój płodu m.in. a zaniżony poziom witaminy D sprzyja rozwojowi raka. Od kiedy tran jest pochodzenia roślinnego? Czy czegoś nie wiem? Uuhuuu, z Twoich wypowiedzi wynika, że wiesz całkiem sporo Pan Witold z DD natomiast ma niedobory, ale jak ich nie czytasz to luz. Oczywiście masz rację i podoba mi się gwiazdorzenie. Produkty zwierzęce to podstawa lub dodatek, jak kto woli, ale są nieodzowne.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie czytam DD. W modnym nurcie weganizmu, wegetarianizmu, itp. Jednym słowem gwiazdorzenia , tak to określam zapomniano o witaminach rozpuszczalnych w tłuszczach. Sa one podstawą do prawidłowej angiogenezy. Zaniżone poziomy witaminy A negatywnie wpływają na rozwój płodu m.in. a zaniżony poziom witaminy D sprzyja rozwojowi raka. Od kiedy tran jest pochodzenia roślinnego? Czy czegoś nie wiem? widze, ze to po tej mojej kawie wzielo ci tak na mondrowanie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Go
|
widze, ze to po tej mojej kawie wzielo ci tak na mondrowanie Po Twojej? Nie przypisuj sobie za wiele. Ja jestem taka mądra sama z siebie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
widze, ze to po tej mojej kawie wzielo ci tak na mondrowanie Po Twojej? Nie przypisuj sobie za wiele. Ja jestem taka mądra sama z siebie. ale moja kawa dopiero to z ciebie wydobyla
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie czytam DD.
...
I co- można? I co- ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie czytam DD.
...
I co- można? I co- ... W zasadzie tak.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Twoja kawa to dopiero mogłaby wydobyć ze mnie cechy straszne, że filozofom się o tym nie śniło. "... postawa agresywna- nogi w lekkim rozkroku, ręce..."- filozofom nie, ale ...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
... Twoja kawa to dopiero mogłaby wydobyć ze mnie cechy straszne, że filozofom się o tym nie śniło. "... postawa agresywna- nogi w lekkim rozkroku, ręce..."- filozofom nie, ale ... To może być też postawa obronna.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wtedy już nie może być mowy o lekkim rozkroku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wtedy już nie może być mowy o lekkim rozkroku. Absolutnie. Postawa obronna w ciemności lub z nienacka: półprzysiad, ręce przed siebie. Postawa obronna z przeciwnikiem w zasięgu: półobrót bokiem, ręce chronią twarz. Postawa obronna z przeciwnikiem szarżującym: pozycja embrionalna. Postawa obronna prewencyjna: nogi za pas
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Si vis pacem para bellum. Najlepszą obrona jest atak.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Si vis pacem para bellum. Najlepszą obrona jest atak. Slogan Należałoby dodać: gdy wszystkie inne parametry są takie same.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Si vis pacem para bellum. Najlepszą obrona jest atak. Slogan Należałoby dodać: gdy wszystkie inne parametry są takie same. Masz inny punkt odniesienia jak mniemam. Raczej sporty walki. A zobacz w przyrodzie , Ty biolog. Kto się puszy i przyjmuje postawę agresywną? A w dyplomacji , przy negocjacjach?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Si vis pacem para bellum. Najlepszą obrona jest atak. Slogan Należałoby dodać: gdy wszystkie inne parametry są takie same. Masz inny punkt odniesienia jak mniemam. Raczej sporty walki. A zobacz w przyrodzie , Ty biolog. Kto się puszy i przyjmuje postawę agresywną? A w dyplomacji , przy negocjacjach? Właśnie biologia. Agresywny ten, kto się boi. Im bardziej się boi, tym bardziej agresywny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|