Autor
|
Wtek: Witaminy, witamiy (Przeczytany 52817 razy)
|
Gavroche
|
No Był taki dowcip, że gdy Jasiowi się wkręciło w łańcuch od roweru, to z bólu obgryzł dzwonek...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wziernik przecież nie służy kastracji. Ale opisują, że to burdizzo to metoda bezbolesna. Można polecać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I weź tu z takimi pożartuj, gotowi do gardła skoczyć w sobotnie popołudnie. Ciekawe o kim piszesz? Tu na forum bardzo pokojowi i weseli ludzie piszą. O nie, no zdarzają się jakieś wyjątki z zagranicy.ZZa oceanu. Piszę to o tych, którzy się boją. Są niezwykle niebezpieczni.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I weź tu z takimi pożartuj, gotowi do gardła skoczyć w sobotnie popołudnie. Ciekawe o kim piszesz? Tu na forum bardzo pokojowi i weseli ludzie piszą. O nie, no zdarzają się jakieś wyjątki z zagranicy.ZZa oceanu. Piszę to o tych, którzy się boją. Są niezwykle niebezpieczni. Nic się nie zmieniło w tym temacie. W sobotnie popołudnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak zwykle wątek zboczył w frywolną i rubaszną ścieżynę... Pytanie mam do pasjonatów tzw. flory jelitowej, bo jaka to flora, jak tam światła ni ma? Czy zdrowa rzeczona flora zaspokaja potrzeby ludzkiego organizmu na Wit. K i B12? A może jeszcze jakieś? A jeśli nie, to w jakich warunkach?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... w Miesięczniku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... w Miesięczniku. Może przeczytam... Warto?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Póki co listy ślij. Z prośbą, aby Dwaj, gdy zasłużysz, ogrom wiedzy nieznacznie zasygnalizowali. Tyle, że Oni- co ponad wszelką wątpliwość ustaliłem- handlarzami nie są i takimi namowami... no wiesz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Póki co listy ślij. Z prośbą, aby Dwaj, gdy zasłużysz, ogrom wiedzy nieznacznie zasygnalizowali. Tyle, że Oni- co ponad wszelką wątpliwość ustaliłem- handlarzami nie są i takimi namowami... no wiesz. Ja pytałem o "Auto motor i sport" A Ty ciągle o tym samym klepiesz... Nuuuuda, panie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czyli wszystko to, co lubisz i jak lubisz. Starannie to robię, a to ciężka praca i niewdzięczna, znaczy- bez poklasku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli wszystko to, co lubisz i jak lubisz. Starannie to robię, a to ciężka praca i niewdzięczna, znaczy- bez poklasku. Czasem się uśmieję serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To i ja czasami się postaram.
|