renia
|
Dziś się dowiedziałem, że ponoć na modyfikacjach zalecanych jako Dieta Optymalna, to nawet 600g można! Dać chłopu kłonicę, to zacznie rotacyjnie ogryzać, bo tak mu dietę zmodyfikują. Szkoda słów i mojego czasu. 600g warzyw?! To już nawet przebili IŻiŻ... Chociaż tam dyrektorem Instytutu jest Jarosz...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dziś się dowiedziałem, że ponoć na modyfikacjach zalecanych jako Dieta Optymalna, to nawet 600g można! Dać chłopu kłonicę, to zacznie rotacyjnie ogryzać, bo tak mu dietę zmodyfikują. Szkoda słów i mojego czasu. 600g warzyw?! To już nawet przebili IŻiŻ... Chociaż tam dyrektorem Instytutu jest Jarosz... Reniu ty naprawdę nie wiesz o co chodzi czy udajesz ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Żeby jedzenie optymalne nie drożało. I dlatego chleb ze smalcem niech wcinają i 600g! też ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziś się dowiedziałem, że ponoć na modyfikacjach zalecanych jako Dieta Optymalna, to nawet 600g można! Dać chłopu kłonicę, to zacznie rotacyjnie ogryzać, bo tak mu dietę zmodyfikują. Szkoda słów i mojego czasu. 600g warzyw?! To już nawet przebili IŻiŻ... Chociaż tam dyrektorem Instytutu jest Jarosz... Reniu ty naprawdę nie wiesz o co chodzi czy udajesz ? O dzienną ilość zjadanych warzyw i owoców. A nie o to chodzi? To o co?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na koks za dużo, na wódę za mało...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A, o alkohol chodzi, to dlaczego nie napiszecie wprost?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czy znowu coś plączę...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A, o alkohol chodzi, to dlaczego nie napiszecie wprost? Ja nie wiem o co chodzi, ale 600g w tę, czy wewtę...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale czego 600g? Jak się nie dowiem, to nie zasnę dzisiaj...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Reniu chodzi 625 gr warzyw
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pisało 600g...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dokladnie Reniu chodzi o 624,67g warzyw . To grzech ,musisz teraz to odpokutowac napisz co o tym myslisz to wazne ok
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
E, ja piszę poważnie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja Też ,komandos żartuje
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A takie riposty nie są ważne? Tutaj chodzi Adasiu o DO, a nie o braki minerałów na tradycyjnej albo jakieś innej diecie.
"Nie należy przy Żywieniu Optymalnym stosować dodatkowo witamin, czy różnych preparatów wzmacniających (prawdę mówiąc wzmacniających głównie producentów), ponieważ witaminy są zjadane w naturalnych produktach, a żółtko jaja jest o wiele lepsze od wszystkich zalecanych do tej pory odżywek dla dzieci i dla osób dorosłych."
http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=595 http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=596
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|