adampio
Go
|
Nic, tylko pogratulowac. Kobiety porafia Oj potrafia.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Kobiety porafia Ty Adamie wiesz co mówisz. Mój mąż dziś stwierdził,że jestem tylko kobietą i aż kobietą.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No i ma racje! Z Wami to nigdy nie wiadomo. Z Wami nie mozna zyc ale bez Was tez nie ma zycia. Ot cala filozofia. Ktos kiedys powiedzial, ze mezczyznie wystarczy dziura w scianie. Nikt jednak do dzis nie powiedzial co wystarczy kobiecie
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
No i ma racje! Z Wami to nigdy nie wiadomo. Już to słyszałam Ktos kiedys powiedzial, ze mezczyznie wystarczy dziura w scianie. Nikt jednak do dzis nie powiedzial co wystarczy kobiecie No właśnie,cholera,co wystarczy kobiecie? Może powinna zamieszkać w ziemiance?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No i ma racje! Z Wami to nigdy nie wiadomo. Z Wami nie mozna zyc ale bez Was tez nie ma zycia. Ot cala filozofia. Ktos kiedys powiedzial, ze mezczyznie wystarczy dziura w scianie. Nikt jednak do dzis nie powiedzial co wystarczy kobiecie To ja tu wtrącę .............................wystarczy nie mężczyźnie, a- Grecy używają określenia- "malagas"-owi.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
No to pochwal się jako pierwszy.. Może Gwidon zacznie,bo On wcześnie chodzi spać.Sama zauważyłaś...prysznic i do łóżka. ...ja? czym? ja nie mam niestety sie czym chwalic ...
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
No i ma racje! Ktos kiedys powiedzial, ze mezczyznie wystarczy dziura w scianie. Nikt jednak do dzis nie powiedzial co wystarczy kobiecie Adam nie ściemniaj , bo doskonale wiesz co nas zadowala .Gdybyś brał te słowa za pewnik byłbyś dożywotnim kawalerem , a nie jak w załączonym życiorysie .
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
No tak , wymagania to Wy baby macie czasami
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ja? czym? ja nie mam niestety sie czym chwalic ... No to można też się wyżalić..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...ja? czym? ja nie mam niestety sie czym chwalic ... No to można też się wyżalić.. ...zalil tez sie nie bede,biore swiat taki.jaki jest i optymalnie staram sie zyc ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jasne. Pozytywne podejście do życia, to już jest połowa sukcesu..
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Pelen sukces jest wowczas, kiedy sama z siebie jestes zadowolana/y. Te wszystkie urzadzenia do pomiaru sukcesu sa tak dobre jak te, do pomiaru cholesterolu Kazdy wie, kiedy jest dobrze. Inni wiedza kiedy powinno byc lepiej a jeszcze inni kiedy jest najlepiej. A my wiemy kiedy jest superowo. Mamy takie male urzadzenie w naszym organizmie, ktore mowi, kiedy jest super. Tylko zadko tego urzadzanka sluchamy....bo nie jestesmy pewni siebie, bo kazda inna sugestia jest llepsza, bo potrzeba nam poklepania po ramieniu, bo............ Kazdy z nas powinien, w koncu, zrozumiec, ze nic sie nie dzieje bez walsnej ingerencji, ze to co mowimy, czynimy itd robimy to poniewaz uwazamy, ze to jest to wlasciwe postepowanie. Rzecz polega tylko na tym aby zrozumiec, ze to co czynimy, mowimy itd to jest walsnie NASZE, przemyslane i przez nas podjete. Tak bym mogl prze z caly czas, ale nie o to idzie. Chodzi o to aby BYC SOBA ( Perferct)
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Po co my mamy się zastanawiać co nas cieszy, skoro media wiedzą lepiej.. Ot moja plent :lol:a.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
U mnie długość snu zależy od aktywności w ciągu dnia. Jeżeli sen mnie złoży w okolicach 23, to śpię około 6h.. Jeżeli muszę być aktywny dłużej np.po północy i dalej to śpię 7-8h żeby czuć się wypoczętym. Od tej reguły są wyjątki i niestety ich konsekwencje. A bywają okresy, że wyjątki stają się regułą(pełnia księżyca) ale z naturą ciężko się zaprzyjaźnić Bardzo podobnie do moich odczuć Zmieniło się coś od tamtej pory, Radziu? Ja zauważam starczą tendencję, sypiam coraz krócej, corok - prorok
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ja sie ostatnio budze ok 5 rano i niezaleznie czy sie poloze o 22 czy o 23. ale ogolnie ciesze sie, wiecej czasu mam
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
ja sie ostatnio budze ok 5 rano i niezaleznie czy sie poloze o 22 czy o 23. ale ogolnie ciesze sie, wiecej czasu mam
Też nie czaję tych, co nie mogą spać i narzekają, ile terrariów w tym czasie można wyczyścić...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ja 6-8 . Staram się kłaśc koło 23.00 czaem 22.30 . I tak o 5.00 się przebudzę ale jeszcze na chwilę zamykam ślepia i wychodzi z tego 6.00 póżniej ... Natomiast większy wysiłek w ciągu dnia niz zazwyczaj szybko kładzie mnie wcześniej spac ... ale to żadkośc ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja zauważam starczą tendencję, sypiam coraz krócej...
Mam dokładnie to samo i sen jest płytszy
|
|
|
|
|
|
|
|