Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I stało się. Zarządzam sobie autobana wypoczynkowego dla dobra i ku chwale. Miesiąc z hakiem. A! Na hak też sobie trzeba umieć zasłużyć, a wobec tego: Dupa mię boli od słuchania tego, co na temat rządzących Państwem "opty-betonów" dowiaduję się od rencistów i emerytów, których mam dość ... w koło siebie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I stało się. Zarządzam sobie autobana wypoczynkowego dla dobra i ku chwale. Miesiąc z hakiem. A! Na hak też sobie trzeba umieć zasłużyć, a wobec tego: Dupa mię boli od słuchania tego, co na temat rządzących Państwem "opty-betonów" dowiaduję się od rencistów i emerytów, których mam dość ... w koło siebie. Ale, że już?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radziu, kłopoty z ustami, to raczej znak zaburzenia flory bakteryjnej jelit. Więcej kiszonek lub kultur serowarskich załatwia problem.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oj tam zaraz górą Niektórzy ponoć mlecznych nie jadają, dlatego dla nich kiszone ogórki i kapusta też są spoczko
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiem. Gdyby Stwórca przewidział sterylność otworów fizjologicznych, inaczej by to urządził. Ale ludzie to urodzeni poprawiacze.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zamiast zdać się na instynkt, to pseudointelektualiści poprawiają sobie nieco synapsy i zaczynają się kłopoty...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|