Halina Ch.
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Ostatnio w modzie jest picie jakiegoś tam domestosu ale proszki do prania? Może chodzi o proszek E. P. S. Już chyba widziałem tu gdzieś ten artykuł.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
..............Ba............
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Ciekawe odkrycie. Musiałam zrobic 'korytkową' imprezę gdzie nie mogło zabraknąć m.in.coca colii. Po imprezie resztki coli córka wylała do sedesu i co w tyn rewelecacyjnego? Sedes był tak bialutki, że tradycyjne środki do mycia się chowają.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Reniu, całkiem poważnie myślę nad tą coca cola , bo może właśnie ekonomiczniej będzie używać jej do toalet niż Domestosa.? Ba, a może wręcz bardziej ekologicznie? Ostatecznie ludzie ją piją a Domestosa jednak chyba nie? Kiedyś pili Autovidol Ale Domestos
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Coca cola dobra jest od czasu do czasu na przeczyszczenie jelit...powaga
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Reniu, całkiem poważnie myślę nad tą coca cola , bo może właśnie ekonomiczniej będzie używać jej do toalet niż Domestosa.? Ba, a może wręcz bardziej ekologicznie? Ostatecznie ludzie ją piją a Domestosa jednak chyba nie? Kiedyś pili Autovidol Ale Domestos ...plyn do chlodnic ,,Borygo ,, tez pili ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Ale to już było.. ...a fakt,nie zauwarzylem, ...
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Coca cola dobra jest od czasu do czasu na przeczyszczenie jelit...powaga Tak, ostatnio słyszałem że czyści zęby... można się oszukiwać, różne bajki ludzie piszą, ale jak kto chce sobie jelita przeczyszczać to są zdrowsze metody.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Tak, ostatnio słyszałem że czyści zęby...
A może to z własnego doświadczenia,co? Ja wiem,że osad powstaje.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Tak, ostatnio słyszałem że czyści zęby...
A może to z własnego doświadczenia,co? Ja wiem,że osad powstaje. Nie, ostatnio jeden zawrócony Amerykanin mnie uświadamiał w tej kwestii. Trzeba mieć jakieś alibi jak się już zdrowie całkiem zrujnuje
|
|
|
|
|
|
|
|