Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Starbucks zobowiązał się, że do końca 20120 roku ograniczy ilość cukru w swoich gorących napojach o 25 proc." No to mają jeszcze trochę czasu...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jeden gram na rok
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
czytałaś ile dodają cukru? ( na końcu artykułu )
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja ? nie muszę nic czytać fanatyk po dobrej szkole Dr Kwaśniewskiego wie sam co robić .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A co w tym złego? Na diecie wysokowęglowodanowej to nic nie znacząca ilość.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz tak... Pobili colę...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Na diecie wysokowęglowodanowej to nic nie znacząca ilość. Hot Mulled Fruit (Starbucks - 25 łyżeczek cukru), Chai Latte (Costa – 20 łyżeczek), White Mocha (Starbucks - 18 łyżeczek) czy Mocha z KFC (15 łyżeczek). Jadłem kiedyś cukry, ale takich pomysłów nie miałem i takiego ''zdrowia ''. Moja babcia, gdy byłem grzeczny robiła mi w nagrodę herbatę z 9 łyżeczkami cukru, której nie mogłem wypić, bo w domu pijaliśmy z dwoma. Odpowiadałem - smakowała mi babciu!
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Cukry proste ograniczamy do jakiej zawartości procentowej całkowitej podaży kalorii z węglowodanów?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To zależy na jakiej diecie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na diecie wysokowęglowodanowej to nic nie znacząca ilość. Hot Mulled Fruit (Starbucks - 25 łyżeczek cukru), Chai Latte (Costa – 20 łyżeczek), White Mocha (Starbucks - 18 łyżeczek) czy Mocha z KFC (15 łyżeczek). Jadłem kiedyś cukry, ale takich pomysłów nie miałem i takiego ''zdrowia ''. Moja babcia, gdy byłem grzeczny robiła mi w nagrodę herbatę z 9 łyżeczkami cukru, której nie mogłem wypić, bo w domu pijaliśmy z dwoma. Odpowiadałem - smakowała mi babciu! Wiadomo, że tyle rafinatu mądre nie jest, nawet na Ww, ale jeśli białko dobre i suplementacja, to luz.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A nie lepiej ksylintol.....pono zdrowiej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dziekuję bardzo, raz w gościach zjadłem serniczka z ksylitolem, bo nie wiedziałem, że czubki cukru nie jedzą, i cały cenny twaróg z żółteczkami poszedł w...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ale zjadles przynajmniej najdrozszy sernik swiata
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
To zależy na jakiej diecie. Na tłustej oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten sport u podstawy piramidy był już 4 lata temu. Jak pisałam "Mity współczesnej dietetyki".
|
|
|
|
|
|
|
|
|