WojciechS
Go
|
W żadnym "liczydle" nie ma skwarek? To może trujące są?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
slawek
Go
|
A napisane jest co¶ takiego w Koranie?
Islam był trochę później więc mogli tego nie zerżnąć
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Iga
Go
|
Islam był trochę później więc mogli tego nie zerżnąć Po prostu wiedzieli,że to są mrzonki.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
slawek
Go
|
Islam był trochę póĽniej więc mogli tego nie zerżn±ć Po prostu wiedzieli,że to s± mrzonki. Tak tak w "internacie" o tym gadali ;P
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Iga
Go
|
Pożyjemy,zobaczymy.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
slawek
Go
|
Pożyjemy,zobaczymy.
Ty lepiej ucz się na innych przykładach bo sama możesz nie dożyć
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Iga
Go
|
... bo sama możesz nie dożyć Nie martw się o to ile będę żyła.Będę żyła tyle, ile mam żyć i ani sekundy dłużej.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Go
|
... bo sama możesz nie dożyć Nie martw się o to ile będę żyła.Będę żyła tyle, ile mam żyć i ani sekundy dłużej. Dokladnie.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
chill
Go
|
No widzisz jak przekrecilem jest odwrotnie: B- 58 a T-28 Za pomylke przepraszam.
Ale widzialem juz takie skwarki gdzie B bylo 70 gr w 100 gr
Trochę trzeba uważać żeby nie przebiałczyć , ale w sumie wagowo dużo się tego nie je ... Właśnie robię smaluch i już skwareczki są dobrze złociste , nie mogę się doczekać spróbować .... Zważe z ciekawości ile to jest te 100 g skwarków
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Zyon
|
Mam jakis smaluch ze skwarami w lodowce i nie wiem czy sie nie zestarzal. Czy jak wytopie go to wroci do normy? Czy w ogole czas ma na to wplyw?
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Tzn jak wytopić jeszcze raz smalec, czy te skwarki ? U mnie w pewnym momencie juz nie da rady wytopić więcej , po prostu wtedy skwary robiąsię twardsze i chrupiące , ja wolę jak maja jeszcze trochę fatu są takie miekkie jak poduszeczki ... Jak słoik był dobrze zakręcony na ciepło i nie otwieranu w ogóle to wszystko ok chyba ... Nie wiem też w sumie , bo ja nie zostawiam tego po kątach , robię na bieżąco co ok. 2 tygodnie ... A ile on tam leżakował ?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Zyon
|
Nie wiem, jak sprzatalem lodowke to znalazlem, smalec nie jest taki kleisty tylko taki "wiorkowaty", lamiacy. Sprobuje to stopic i wylowic same skwary
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
15g skwarków u mnie to duża łyżka ....
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
chill
Go
|
Czyli wg adampio to mniej więcej 8-10 g B w łyżce ? Nie za dużo ?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Mam jakis smaluch ze skwarami w lodowce i nie wiem czy sie nie zestarzal. Czy jak wytopie go to wroci do normy? Czy w ogole czas ma na to wplyw?
Wróci, a jak nie wróci, to zabaw się w "hanniusia"
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Zyon
|
To znaczy na drzewo z tym sloikiem?
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Trochę żółtków rano i 3 łyżki skarków na obiad ze smalcem i po łuszczycy ? Ale bym zaoszczędził na papierów w portfelu na białku
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Albo jak ta ... no ... synogarlica, ale to na szczęście da się odróżnić. Nie wiem, jak sprzatalem lodowke to znalazlem, smalec nie jest taki kleisty tylko taki "wiorkowaty", lamiacy. Sprobuje to stopic i wylowic same skwary
Według mnie jest Twój smalec jest cacy. Skwary też.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|