forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-24, 12:34:40

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.
669733 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Dieta Optymalna
| | |-+  'Skwarki'
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 2 [3] 4 Do dou Drukuj
Autor Wtek: 'Skwarki'  (Przeczytany 45199 razy)
WojciechS
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #40 : 2010-12-03, 07:16:33 »

W żadnym "liczydle" nie ma skwarek?
To może trujące są?  Laughing
Zapisane
slawek
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #41 : 2010-12-03, 13:35:25 »

A napisane jest co¶ takiego w Koranie?
Islam był trochę później Wink więc mogli tego nie zerżnąć Wink
Zapisane
Iga
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #42 : 2010-12-03, 14:10:31 »

Islam był trochę później Wink więc mogli tego nie zerżnąć Wink
Po prostu wiedzieli,że to są mrzonki.
Zapisane
slawek
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #43 : 2010-12-03, 16:11:30 »

Islam był trochę póĽniej Wink więc mogli tego nie zerżn±ć Wink
Po prostu wiedzieli,że to s± mrzonki.
Tak tak Wink w "internacie" o tym gadali ;P
Zapisane
Iga
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #44 : 2010-12-03, 16:15:58 »

Pożyjemy,zobaczymy.
Zapisane
slawek
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #45 : 2010-12-03, 17:03:09 »

Pożyjemy,zobaczymy.

Ty lepiej ucz się na innych przykładach Wink bo sama możesz nie dożyć Sad
Zapisane
Iga
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #46 : 2010-12-03, 17:05:39 »

... bo sama możesz nie dożyć Sad
Nie martw się o to ile będę żyła.Będę żyła tyle, ile mam żyć i ani sekundy dłużej.
Zapisane
adampio
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #47 : 2010-12-03, 17:47:23 »

... bo sama możesz nie dożyć Sad
Nie martw się o to ile będę żyła.Będę żyła tyle, ile mam żyć i ani sekundy dłużej.

Dokladnie. Laughing
Zapisane
chill
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #48 : 2013-05-22, 13:12:29 »

Cytuj z: adampio
No widzisz jak przekrecilem jest odwrotnie: B- 58 a T-28
Za pomylke przepraszam.

Ale widzialem juz takie skwarki gdzie B bylo 70 gr w 100 gr

Trochę trzeba uważać żeby nie przebiałczyć Wink , ale w sumie wagowo dużo się tego nie je ...
Właśnie robię smaluch i już skwareczki są dobrze złociste , nie mogę się doczekać spróbować ....

Zważe z ciekawości ile to jest te 100 g skwarków Smile
Zapisane
Zyon
Hero Member
*****
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy


Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #49 : 2013-05-22, 13:18:48 »

Mam jakis smaluch ze skwarami w lodowce i nie wiem czy sie nie zestarzal. Czy jak wytopie go to wroci do normy? Czy w ogole czas ma na to wplyw?
Zapisane

Work Buy Consume Die
chill
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #50 : 2013-05-22, 13:31:05 »

Tzn jak wytopić jeszcze raz smalec, czy te skwarki ?

U mnie w pewnym momencie juz nie da rady wytopić więcej , po prostu wtedy skwary robiąsię twardsze i chrupiące , ja wolę jak maja jeszcze trochę fatu są takie miekkie jak poduszeczki  Laughing ...

Jak słoik był dobrze zakręcony na ciepło i nie otwieranu w ogóle to wszystko ok chyba ...

Nie wiem też  w sumie  Confused , bo ja nie zostawiam tego po kątach  Wink , robię na bieżąco co ok. 2 tygodnie ...

A ile on tam leżakował ?
Zapisane
Zyon
Hero Member
*****
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy


Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #51 : 2013-05-22, 13:36:02 »

Nie wiem, jak sprzatalem lodowke to znalazlem, smalec nie jest taki kleisty tylko taki "wiorkowaty", lamiacy. Sprobuje to stopic i wylowic same skwary
Zapisane

Work Buy Consume Die
chill
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #52 : 2013-05-22, 13:37:35 »

15g skwarków u mnie to duża łyżka ....
Zapisane
chill
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #53 : 2013-05-22, 13:39:04 »

Czyli wg adampio to mniej więcej 8-10 g B w łyżce ?

Nie za dużo ?  Confused
Zapisane
administ
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #54 : 2013-05-22, 13:44:09 »

Mam jakis smaluch ze skwarami w lodowce i nie wiem czy sie nie zestarzal. Czy jak wytopie go to wroci do normy? Czy w ogole czas ma na to wplyw?

Wróci, a jak nie wróci, to zabaw się w "hanniusia"  Laughing
Zapisane
Zyon
Hero Member
*****
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy


Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #55 : 2013-05-22, 13:44:53 »

To znaczy na drzewo z tym sloikiem?  Laughing Laughing
Zapisane

Work Buy Consume Die
chill
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #56 : 2013-05-22, 13:46:34 »

Trochę żółtków rano i 3 łyżki skarków na obiad ze smalcem i po łuszczycy ?  Laughing

Ale bym zaoszczędził na papierów w portfelu na białku  Laughing
Zapisane
administ
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #57 : 2013-05-22, 13:51:00 »

To znaczy na drzewo z tym sloikiem?  Laughing Laughing

Jak tylko będą odpowiednio waniać!  Very Happy
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72243


Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #58 : 2013-05-22, 13:52:45 »

To znaczy na drzewo z tym sloikiem?  Laughing Laughing


 Laughing Laughing i kukać jak kukułka... Laughing
Zapisane

Radzio
Go


Email
Odp: 'Skwarki'
« Odpowiedz #59 : 2013-05-23, 06:30:04 »

Albo jak ta ... no ... synogarlica, ale to na szczęście da się odróżnić. Very Happy

Nie wiem, jak sprzatalem lodowke to znalazlem, smalec nie jest taki kleisty tylko taki "wiorkowaty", lamiacy. Sprobuje to stopic i wylowic same skwary

Według mnie jest Twój smalec jest cacy. Very Happy  Skwary też. Wink Laughing
Zapisane
Strony: 1 2 [3] 4 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.042 sekund z 20 zapytaniami.