slawek
Go
|
Co do pierwszej czesci Twojej wypowiedzi, moge tylko skonstatowac fakt, ze potwierdzasz moja teorie. Za 50 lat bedziesz mial w Polsce cos, co pewnie nazwiesz komunizm bez twarzy, czyli kapitalizm. Tą wypowiedzia potwierdzasz tylko swoje niezrozumienie systemów politycznych panujących obecnie na świecie P.S. UK tez ma Królowa ale czy to coś zmienia ????
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
P.S. II wracam za tydzień
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ok, w takim razie wytlumacz mi jakie panuja systemy polityczne na swiecie
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Ok, w takim razie wytlumacz mi jakie panuja systemy polityczne na swiecie Kurcze wchodze w dzial DO o woreczku zolciowym a tu o polityce. Zbastujcie troche. Piszcie tematycznie. Jest taki dzial wolne tematy
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
sorry
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ok, w takim razie wytlumacz mi jakie panuja systemy polityczne na swiecie Od czasów wprowadzenia ziarna do diety powstał wyłącznei jeden system - niewolnictwo. Dzisiejszy niewolnik zapindala do roboty tylko na osiem godzin, pensję ma trochę wyższą niż poziom wegetacji i na starość dostaje emetyrurę. Mami się go pięknymi słówkami typu: wolność, równość, demokracja, głosuj... To jest "niewolnictwo z ludzką twarzą". Jest też nieliczna kasta pastorów, która dba o zaistniały stan rzeczy i jego niezmienność...
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Nie no, wolność, równośc... to przeżytek. Ten system jest już samowystarczalny, dzisiaj to nie mrzonki, ale marzenie o najnowszym modelu telefonu, samochodu, markowych ciuchach, itd.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
O kompletnych degeneratach nie wspominałem. Szkoda słów!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
To jak to z tym woreczkiem jest? Wycinac czy tez nie wycinac?
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Teraz to jak kto woli. Wolność mamy przecież
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wycinać na wszelki wypadek. Najlepiej to za jednym cięciem daj sobie od razu usunąć dwa...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
O nie, co to to nie. Ten woreczek musi byc na miejscu
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
O nie, co to to nie. Ten woreczek musi byc na miejscu ... ...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
To jak to z tym woreczkiem jest? Wycinac czy tez nie wycinac? Z wycinaniem jest tak, że koniecznie wycinać, co już zostało wycięte...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No prosze jak to rozbawilo nasze dziewczyny. Pomyslaby kto? Woreczki im sie zachcialo wycinac. i to jeszcze te najwazniejsze. Rozumiem te pod oczyma albo pod broda ale zeby tak od razu ..............
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przecież mowa o woreczkach żółciowych.. jak w temacie..
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Alez skad?