Gavroche
|
Przyszpitalni rehabilitanci powiadają, że śródziemnomorska jest dobra na cukrzycę, ale nie wiem o "co" im dokładnie "cho". Pewno o to samo, co tym od środków na kleszcze.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W tym roku podobno zmutowały i są teraz prawoskrętne- za długa zima była i miały na to czas...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To dobrze, że obecnie żadnego czworonoga nie mam na stanie, bo zawsze kleszcza wyciągałem w lewo
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To dobrze, że obecnie żadnego czworonoga nie mam na stanie, bo zawsze kleszcza wyciągałem w lewo Każdy znawca pajęczaków wie, że kleszcz ma gwintowany łeb!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak sama nazwa wskazuje. No chyba, że mu się te haki w zarys gwintu ułożą.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To dobrze, że obecnie żadnego czworonoga nie mam na stanie, bo zawsze kleszcza wyciągałem w lewo Każdy znawca pajęczaków wie, że kleszcz ma gwintowany łeb! Kleszcza po wyjęciu dawałem obwąchać i wyrzucałem, natomiast pchła jak się znalazła, to obowiązkowo była do pożarcia - psina była wniebowzięta
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To dobrze, że obecnie żadnego czworonoga nie mam na stanie, bo zawsze kleszcza wyciągałem w lewo Każdy znawca pajęczaków wie, że kleszcz ma gwintowany łeb! Kleszcza po wyjęciu dawałem obwąchać i wyrzucałem, natomiast pchła jak się znalazła, to obowiązkowo była do pożarcia - psina była wniebowzięta Pożarcia
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Oczywiście! To taki symboliczny, integracyjny rytuał- jest. Na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To dobrze, że obecnie żadnego czworonoga nie mam na stanie, bo zawsze kleszcza wyciągałem w lewo Każdy znawca pajęczaków wie, że kleszcz ma gwintowany łeb! Kleszcza po wyjęciu dawałem obwąchać i wyrzucałem, natomiast pchła jak się znalazła, to obowiązkowo była do pożarcia - psina była wniebowzięta Ciekawe, czy gdyby pies zjadł kleszcza, czy też by mógł przez to dostać boreliozę?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To dobrze, że obecnie żadnego czworonoga nie mam na stanie, bo zawsze kleszcza wyciągałem w lewo Każdy znawca pajęczaków wie, że kleszcz ma gwintowany łeb! Kleszcza po wyjęciu dawałem obwąchać i wyrzucałem, natomiast pchła jak się znalazła, to obowiązkowo była do pożarcia - psina była wniebowzięta Ciekawe, czy gdyby pies zjadł kleszcza, czy też by mógł przez to dostać boreliozę? Gdyby miał nieszczelne jelita? No i kleszcz musiałbybyć "trafiony".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kleszcz mógłby chyba sam przedziurawić jelito... Ale to gdybam tylko...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Miało być bez "to"...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zaraz po przepłynięciu przez te ... no ... kwaśne jezioro.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeżeli ten kleszcz jest starszy. Jeżeli młodszy to nie musi...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ogolnie to jak to jest z ta "nietolerancaj laktozy" i ogolnie mlecznych? Istnieje czy to kolejny tzw "laktoza hoax" zgodnie z perkusyjna nomenklatura? Czy to moze tez dlin wyciagnieta przez wszechmogacego jak z celiakia?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ogolnie to jak to jest z ta "nietolerancaj laktozy" i ogolnie mlecznych? Istnieje czy to kolejny tzw "laktoza hoax" zgodnie z perkusyjna nomenklatura? Czy to moze tez dlin wyciagnieta przez wszechmogacego jak z celiakia?
Ja mam potężną, tylko bezobjawową Dwu- lub trzykrotnie robiłem kilkutygodniowe przerwy od mlecznych i nic. Nic lepiej, nic gorzej po powrocie. Ta lekarka co tu była pisała, że początkowo rotując, można powrócić do jedzenia mlecznych normalnie. Różnie to trwa, ale się da, czyli to nie sama laktoza czy kazeina, ale jakaś dysfunkcja jelita czy cuś.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Lekarka ma racje. Przeczytaj dokladnie jak sie robi rotacje bo to co robiles nie daje rezultatow.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lekarka ma racje. Przeczytaj dokladnie jak sie robi rotacje bo to co robiles nie daje rezultatow.
Tylko po co mi rotacje?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No wiesz! Nie znasz się.