adampio
Go
|
Jedni mówią co wiedzą, drudzy wiedzą co mówią. Gdyby tak bylo to byloby to najlepsze forum pod sloncem
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Z ta druga czescia zdania nie zawsze moge sie zgodzic.
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A to prawda.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Mysle, ze jesli ktos czegos nie sprawdzil i nie wie na pewno to nie powinien udzielac porad na forach tematycznych - szczegolnie jesli idzie o zdrowie ludzi i mysle, ze kazdy powinien podchodzic wlasnie tak powaznie do tematow zdrowotnych. Jesli nie sprawdzilem to nie mowie - to uwaga szczegolnie do tych, ktorzy polizali troche dobroczynnosci diety i wydaje im sie, ze juz wszystko wiedza.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Bardzo madre stwierdzenie. Tylko czy jakiekolwiek formu mialoby podstawe istnienia?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
..........- to uwaga szczegolnie do tych, ktorzy polizali troche dobroczynnosci diety i wydaje im sie, ze juz wszystko wiedza.
Tylko Ty użyłeś określenia "wszystko wiedzą".
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Adampio - troche racji masz, ale jaki stary jestem to co jakis czas odkrywam, ze czegos nowego nauczylem sie w DO , lubie sluchac ludzi, ktorzy maja cokolwiek madrego do powiedzenia w temacie i nie szanuje takich, ktorzy nie wychyla wzroku zza sztywnych ram. DO to nie twierdzenia Pitagorasa - tutaj kazdy jest inny i kazdy powinien sie ciagle douczac. Czlowiek urodzil sie w niewiedzy i niewiele madrzejszy umiera - pomijam w tym osoby nie doksztalcajace sie bo tacy ma mecie zycia doczesnego sa w tyle za startem.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Po raz kolejny musze Ci przyznac racje. Mysle podobnie jak Ty.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No i całe szczęście , że jest consensus , bo ja i tak przemieszczam się co chwila w różnych kierunkach świata i czy będę miała dostęp do takiego czy innego jedzenia albo czy w ogóle zdążę zjeść, to czy to się będzie nazywało rotacja czy odstawienie to nie ma najmniejszego znaczenia w moim przypadku. To dla mnie trochę spory ,proszę wybaczyć o "pietruszkę". A dzisiaj kupiłam sobie na bazarze adżikę i sobie nią uzupełnię węglowodany.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
No i całe szczęście , że jest consensus , bo ja i tak przemieszczam się co chwila w różnych kierunkach świata i czy będę miała dostęp do takiego czy innego jedzenia albo czy w ogóle zdążę zjeść, to czy to się będzie nazywało rotacja czy odstawienie to nie ma najmniejszego znaczenia w moim przypadku. To dla mnie trochę spory ,proszę wybaczyć o "pietruszkę". A dzisiaj kupiłam sobie na bazarze adżikę i sobie nią uzupełnię węglowodany. Jak Cie to kiedys dopadnie to przypomnisz sobie rozmowe dzisiejsza o pietruszce - oczywiscie tego nie zycze.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...czasami mam wrazenie ,jak bym byl ,, u Wicia,, ...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja wcale nie mówię ,że nie dopadnie , bo dziś mój drugi dzień, świadomy bezmleczny. Bo zgaga i rożne sensacje nie są mi obce. Dlatego mimo,iż kocham mleczne to muszę sprawdzić jak mój organizm mi odpowie. I przecież jak np.5 dni nie będę jadła mlecznych , bo będę pod granicą ruską czy w Johannesburgu a tam żywią się inaczej to wcale nie będę miała poczucia , że nie odżywiam się optymalnie. To tak w moim przypadku.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A dzisiaj kupiłam sobie na bazarze adżikę i sobie nią uzupełnię węglowodany "Desna" a czy Ty nas przypadkiem nie obrazasz? Co to? Pochwal sie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie adampio to tylko tak się niezwykle nazywa i z próżności chciałam zrobić na Was wrażenie. :DA to jest bakłażan ugotowany z papryką i cebulką i zmielony . Przyprawiony na ostro. I teraz kto zna jego BTW ?Bo ja nie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Adampio a jakie BTW ma BUNC? Jest przepyszny
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Adampio a jak Ty sobie jesz w Danii , tam też pewnie maja jakieś swoje potrawy? Bo tu maja I Bó raczy wiedzieć co to jest .
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nie adampio to tylko tak się niezwykle nazywa i z próżności chciałam zrobić na Was wrażenie. :DA to jest bakłażan ugotowany z papryką i cebulką i zmielony . Przyprawiony na ostro. I teraz kto zna jego BTW ?Bo ja nie. 1:0:2,6 w 100gr
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Adampio a jak Ty sobie jesz w Danii , tam też pewnie maja jakieś swoje potrawy? Bo tu maja I Bó raczy wiedzieć co to jest .
Tu sie jje bardzo tlusto.
|
|
|
|
|
|
|
|