administ
Go
|
Tylko po co mi rotacje?
Bo są w modzie i prosto się liczy dni płodne i bezpłodne na mleczne...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak ktoś się dowie niech da znać Zgoda! Ale dziś nie chce mi się bom strudzon naprawianiem świata wielce. Czarno- na białym lub błękitnym, na tym forum stoi i stało będzie, tylko należy między wierszami lekarskich postów nieco pogrzebać.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No właśnie od 5 dni czuję suchość w gardle, a od 3 tygodni mam wieczorem dreszcze. Jakby mnie telepało tak grypowo. Dzisiaj się męczę bez mlecznych , bo nagle powstała taka dziura. A głodna byłam jak pies , więc wsunęłam salceson domowy otoczony grubaśną skórą , gumowatą jak podeszwa , ale akurat ta skóra to mój przysmak. Mogłabym zjeść całą skórę ze świniaka , oczywiście już zrobioną. Też lubię skórki...i mleczne
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Właśnie przeczytałam Twój post opychając się guślanką , która robią (cyt. z opakowania) karpackie pastuchy na połoninach.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie przeczytałam Twój post opychając się guślanką , która robią (cyt. z opakowania) karpackie pastuchy na połoninach. Guślanka to maślanka, nad którą odprawiano gusła?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
maf, zdecyduj się, czy jesteś na" Lutzowitoszku", jak sam twierdzisz, a może na "kwaśniewskim", czyli zupce kapścianej... A co będzie jak do twarogu dodasz żółtek? Wiesz o tym, że z tego miszmaszu powstaje produkt lepszy i od samych żółtek i od samego twarogu? Ale pod warunkiem, że zdenaturujesz to na maśle, a jeszcze lepiej na mieszance masła i smalcu w proporcji fifty-fifty. To jest dopiero ciemna masa dla "znafców"! Ten to dopiero sobie namieszał. I jeszcze ten denaturat.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
"Lutzowitoszek" podoba mi sie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26589
|
Co za prehistoryczny wątek wypłynął!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Złota łopata dla Gavro.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Złota łopata dla Gavro. Dziękuję, faktycznie 7 lat!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Za dużo genów orangutana i goryla powoduje "nietolerancję"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|