forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-04-24, 17:14:14

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
660271 wiadomości w 4058 wątkach; wysłane przez 27 użytkowników
Najnowszy użytkownik: startom
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  Nalesniki optymalne
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Nalesniki optymalne  (Przeczytany 6188 razy)
sewero
Gość


Email
Nalesniki optymalne
« : 2010-12-17, 15:24:03 »

2 cale jajka 3 zoltka 100 gram smietanki 30 % 2 lyzki oleju i lyzeczka maki . Wszystko wymieszac i wlewac na rozgrzane patelnie. Mnie z tej masy wychodzi ok 10 nalesnikow. Moje dzieci jedza je dziennie na sniadanie. Trzeba dac minimum 30% smietanke bo inaczej nie daja sie przewrocic na patelni.
Mozna je jesc z dzemem . Ja topie gorzka czekolade i polwam tym nalesniki. Oczywisicie malutenko.
Zapisane
Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: Nalesniki optymalne
« Odpowiedz #1 : 2010-12-17, 16:18:33 »

MoĹźnaby teĹź taki naleśnik posmarować gęstą śmietaną z kawiorem Smile 
Zapisane
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.037 sekund z 18 zapytaniami.