|
Gavroche
|
W każdej kuchni coś da się wybrać, żeby wyszło optymalnie lub po japońsku Dokładnie tak.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to dziwne, bo ja słyszę powszechną opinię, że "dieta jest bardzo trudna w utrzymaniu podczas wyjazdów z domu"... Ale jak kto sobie nie radzi nawet z tak prostą czynnością jak dobór składników odżywczych w wolnym chowie, to znaczy, że tylko do chowu klatkowego się nadaje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ponoć jeszcze trudniej jest "u cioci na urodzinach"... "Lepiej tabletkę na zbicie cukru wziąć, niż tortu nie zjeść"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Ponoć jeszcze trudniej jest "u cioci na urodzinach"... "Lepiej tabletkę na zbicie cukru wziąć, niż tortu nie zjeść"... Właśnie wróciłem z bazarku. Po drodze wciągnąlem ze 300 g pasztetówy. Do "kolacji" mam spokój. CO w tym trudnego???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Ponoć jeszcze trudniej jest "u cioci na urodzinach"... "Lepiej tabletkę na zbicie cukru wziąć, niż tortu nie zjeść"... Właśnie wróciłem z bazarku. Po drodze wciągnąlem ze 300 g pasztetówy. Do "kolacji" mam spokój. CO w tym trudnego??? No proszę, nawet przepis nie był potrzebny.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale chociaż trochę chleba ze smalcem dołożyć...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
tabletki na zbicie poziomu cukru we krwi świetnie
Gdzieś wyczytałem takie zupełnie nieuprawnione i całkowicie przekłamane przybliżenie, że: Tabletki na zbicie cukru wiążą cukier z krwi w chemiczne cuś, które następnie wędruje do wątroby na zawody, kto pierwszy kogo rozłoży, czy wątroba to chemiczne cuś, czy to chemiczne cuś wątrobę. Zdrowa rywalizacja.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Boczek powinien być zakazany, ponieważ jak futra i stłuszczone wątroby powoduje tylko cierpienie zwierząt...
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Go
|
Lepiej takich rad im nie dawac bo jeszcze to zrobia
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ludzie sami sobie szkodzą, bo żrą to niezdrowe czerwone mięso zamiast słuchać rad IŻiŻ, że 5*wio to jest to...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Boczek powinien być zakazany
To już prościej boczek tak uzdatnić by był gorszy niż brak boczku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to dziwne, bo ja słyszę powszechną opinię, że "dieta jest bardzo trudna w utrzymaniu podczas wyjazdów z domu"... Ale jak kto sobie nie radzi nawet z tak prostą czynnością jak dobór składników odżywczych w wolnym chowie, to znaczy, że tylko do chowu klatkowego się nadaje. Dokładnie. Niektórzy wieloletni optymalni przyznają sami, że jeszcze popełniają błędy. Dlatego propagowanie przez nich DO jest dalej konieczne.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ponoć jeszcze trudniej jest "u cioci na urodzinach"... "Lepiej tabletkę na zbicie cukru wziąć, niż tortu nie zjeść"... Tort smaczny to sobie jedzą do woli, a i tak do osiemdziesiątki dociągnie jeden z drugim.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to dziwne, bo ja słyszę powszechną opinię, że "dieta jest bardzo trudna w utrzymaniu podczas wyjazdów z domu"... Ale jak kto sobie nie radzi nawet z tak prostą czynnością jak dobór składników odżywczych w wolnym chowie, to znaczy, że tylko do chowu klatkowego się nadaje. Nie rozumiem tego, odmówić cukierków czy tortu to nic trudnego, podobnie jak nie odmawiać, też się w proporcjum zmieści. Niestety, IMHO, ludziom bardzo łatwo się "apetyt cukrowy" rozkręca i zamiast raz na ruski rok kawałek tortu, to lecą tygodniami po pół tortu, przy czym, reszta posiłków jak najbardziej LCHF.
|
|
|
|
|
|
|
|