vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Ktoś" powiedział, że: "Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, bo tylko dawka czyni truciznę".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I robi z człowieka takiego NAJ.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
"Ktoś" powiedział, że: "Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, bo tylko dawka czyni truciznę".
To racja. Tylko jak to zrobić żeby dusza nie cierpiała.?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie rozumiem tego, odmówić cukierków czy tortu to nic trudnego, podobnie jak nie odmawiać, też się w proporcjum zmieści. Niestety, IMHO, ludziom bardzo łatwo się "apetyt cukrowy" rozkręca i zamiast raz na ruski rok kawałek tortu, to lecą tygodniami po pół tortu, przy czym, reszta posiłków jak najbardziej LCHF. Dokładnie. Wczoraj byliśmy u wujostwa na proszonej kawie i zostaliśmy poczęstowani kawałkiem tortu własnej roboty, przygotowanym specjalnie na naszą cześć. Zjedliśmy po kawałeczku, cześć jeszcze dostaliśmy do domu i nikt z nas nie robi z tego problemu. I to jest wielki problem dla części naszej rodziny, bo niby dziwaki szkodzą sobie tym "kwaśniewskim", ale coś im nie pasi z naszym zachowaniem przy stole i menu, które serwujemy gdy goście są u nas. Bo jakoś tacy normalni i normalnie jedzą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja na jutrzejsze Spotkanie zamówiłam znowu szarlotkę z bitą śmietanką. Przepis z Googli, tylko trochę zoptymalizowany i zaakceptowany...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak ze śmietanką, to może być.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I na spodzie z ciasta kruchego... Ale co tam? Jedzenie nie jest ważne. Ponoć niektórzy w ogóle nie jedzą i też żyją...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A dla mnie powoli micha staje się czystą fizjologią. Coś takiego, jak obiad, przykładowo, jadłem ostatnio może z pięć lat temu. Autentycznie, wrzucam trzy, może cztery "potrawy" i... przed chwilą to sobie uświadomiłem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja się staram, żeby tak nie było. Na ŻO łatwo zobojętnieć na jedzenie, a ja lubię mieć odpowiednie rozmiary i poziom energii, anoreksja mi niepotrzebna. Jak zaczynam omijać posiłki, to podsypuję nieco więcej węgli lub inaczej dosmaczam czy urozmaicam.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Przy 181 między 78 a 80. I to mi się trzyma, odkąd pamiętam. Taka już pewnie konstrukcja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
To swoją drogą, ale to już insza inszość. Nie mogę nawet angielskim poszpanować, pamiętam tylko charaszo i spasiba. :lol:3
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przy 181 między 78 a 80. I to mi się trzyma, odkąd pamiętam. Taka już pewnie konstrukcja. Od 80kg to się dopiero facet zaczyna.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Mam empatię dla grabarzy.