Halina Ch.
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie otwiera się
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Otwiera się.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Nie otwiera się u mnie się otwiera
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Nie otwiera się prawdopodobnie brak programu otwierającego PDF-y (adobe reader)
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może spotkać to każdego.....
Ale z niezrozumiałych względów nie spotyka.................. i przy odrobinie wysiłku nie spotka ... Ciekawostka Jeszcze 15-20 lat temu kleszczy nie było tak dużo. Niestety, wskutek stosowania środków owadobójczych wytępiono ich naturalnych wrogów. Przyczyniły się do tego również zmiany klimatyczne w postaci ocieplenia klimatu... Ciekawe, czyli klimat się jednak ociepla. A kto ośmielił się wytępić z organizmów "...super drapieżcy..." naturalnych wrogów wirusów, w tym i wirusa boreliozy? ...A według badań PZH w Warszawie ponad 80% terytorium Polski to rejon endemiczny dla kleszczy roznoszących boreliozę. Te pozostałe, niecałe 20% to prawdopodobnie zbiorniki wodne i najsilniej zurbanizowane miasta.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dziękuję Pomogło. Ciekawe, że inne pdf-y mi się otwierały, a tu ostatnio dwa - nie. Teraz będzie dobrze
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Dziękuję Pomogło. Ciekawe, że inne pdf-y mi się otwierały, a tu ostatnio dwa - nie. Teraz będzie dobrze ...prosze bardzo,czesze sie,ze pomoglem ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...prosze bardzo,czesze sie...
No i dobrze, że się czeszesz będziesz ładnie przy Sylwestrze wyglądał...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...prosze bardzo,czesze sie...
No i dobrze, że się czeszesz będziesz ładnie przy Sylwestrze wyglądał... ...dzis mam nadzwyczaj dobry humor jak narazie ,wieczorem bedzie chyba jeszcze lepiej ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...myslisz,ze ja sie toba przejmuje? nie zartuj ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to dobrze. Szczęśliwego Nowego Roku.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To ten co chciał z bankierami porządek zrobić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|