Autor
|
Wtek: Film (Przeczytany 646243 razy)
|
Gavroche
|
|
Odp: Film
« Odpowiedz #280 : 2013-09-09, 07:44:16 » |
|
Moja żaba rogata, która mieszka na biurku, jest wielkości talerza obiadowego, a zjada 3-4 myszy rocznie.
W czym ona jest? Chyba nie luzem? W terrarium z błotkiem i trzykrotką Jest specjalnie traktowana, bo miała kiepski start, krzywica, oparzenia i głód. może jeszcze terapeuta jest jej potrzebny... Raczej mi Krzywica zaleczona podawaniem pociętych kurzych łapek. Oparzenia kąpielami w roztworze żelatyny, a głód myszą co kwartał. Ale sentyment mi został...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #282 : 2013-09-09, 08:00:35 » |
|
Podali też , że jako jedną z przyczyn śmierci Lolonga był stres wywołany tłumami gapiów. Czyżby Chito organizując widowisko z udziałem Pocho nieświadomie przyczynił się pośrednio do jego szybszej śmierci? On z nim podobno spał i robił rzeczy, które powinny pociągnąć za spust instynkt polowania. Ale tak się nie działo, bo był znuśniały od nadmiaru żarcia. Ale to podobno konieczność u zwierząt drapieżnych poddawanych tresurze, nie mogą być nawet lekko głodne. W ten stres wątpię, ale może... Czyli gdyby Pocho zgłodniał solidnie to pożarłby Chito? Cóż, przeżeranie zabiło instynkt mordercy? Z tego punktu widzenia historia przyjaźni Chito i Pocho traci trochę z romantyzmu , tajemniczości. Z naukowego punktu widzenia to nawet zwykla milosc traci caly swoj romantyzm i tajemniczosc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #283 : 2013-09-09, 08:14:46 » |
|
Podali też , że jako jedną z przyczyn śmierci Lolonga był stres wywołany tłumami gapiów. Czyżby Chito organizując widowisko z udziałem Pocho nieświadomie przyczynił się pośrednio do jego szybszej śmierci? On z nim podobno spał i robił rzeczy, które powinny pociągnąć za spust instynkt polowania. Ale tak się nie działo, bo był znuśniały od nadmiaru żarcia. Ale to podobno konieczność u zwierząt drapieżnych poddawanych tresurze, nie mogą być nawet lekko głodne. W ten stres wątpię, ale może... Czyli gdyby Pocho zgłodniał solidnie to pożarłby Chito? Cóż, przeżeranie zabiło instynkt mordercy? Z tego punktu widzenia historia przyjaźni Chito i Pocho traci trochę z romantyzmu , tajemniczości. Z naukowego punktu widzenia to nawet zwykla milosc traci caly swoj romantyzm i tajemniczosc Proces chemiczny w mózgu. Ale co zmienia świadomość tego faktu? Dla mnie nic, miłość to miłość A mundrość palnąłem!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
« Odpowiedz #284 : 2013-09-09, 08:49:32 » |
|
Podali też , że jako jedną z przyczyn śmierci Lolonga był stres wywołany tłumami gapiów. Czyżby Chito organizując widowisko z udziałem Pocho nieświadomie przyczynił się pośrednio do jego szybszej śmierci? On z nim podobno spał i robił rzeczy, które powinny pociągnąć za spust instynkt polowania. Ale tak się nie działo, bo był znuśniały od nadmiaru żarcia. Ale to podobno konieczność u zwierząt drapieżnych poddawanych tresurze, nie mogą być nawet lekko głodne. W ten stres wątpię, ale może... Czyli gdyby Pocho zgłodniał solidnie to pożarłby Chito? Cóż, przeżeranie zabiło instynkt mordercy? Z tego punktu widzenia historia przyjaźni Chito i Pocho traci trochę z romantyzmu , tajemniczości. Z naukowego punktu widzenia to nawet zwykla milosc traci caly swoj romantyzm i tajemniczosc Proces chemiczny w mózgu. Ale co zmienia świadomość tego faktu? Dla mnie nic, miłość to miłość A mundrość palnąłem! Wężykiem, wężykiem .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #285 : 2013-09-09, 08:52:57 » |
|
Podali też , że jako jedną z przyczyn śmierci Lolonga był stres wywołany tłumami gapiów. Czyżby Chito organizując widowisko z udziałem Pocho nieświadomie przyczynił się pośrednio do jego szybszej śmierci? On z nim podobno spał i robił rzeczy, które powinny pociągnąć za spust instynkt polowania. Ale tak się nie działo, bo był znuśniały od nadmiaru żarcia. Ale to podobno konieczność u zwierząt drapieżnych poddawanych tresurze, nie mogą być nawet lekko głodne. W ten stres wątpię, ale może... Czyli gdyby Pocho zgłodniał solidnie to pożarłby Chito? Cóż, przeżeranie zabiło instynkt mordercy? Z tego punktu widzenia historia przyjaźni Chito i Pocho traci trochę z romantyzmu , tajemniczości. Z naukowego punktu widzenia to nawet zwykla milosc traci caly swoj romantyzm i tajemniczosc Proces chemiczny w mózgu. Ale co zmienia świadomość tego faktu? Dla mnie nic, miłość to miłość A mundrość palnąłem! Albo proces albo duch swiety, tego nie wiesz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #286 : 2013-09-09, 09:15:36 » |
|
Podali też , że jako jedną z przyczyn śmierci Lolonga był stres wywołany tłumami gapiów. Czyżby Chito organizując widowisko z udziałem Pocho nieświadomie przyczynił się pośrednio do jego szybszej śmierci? On z nim podobno spał i robił rzeczy, które powinny pociągnąć za spust instynkt polowania. Ale tak się nie działo, bo był znuśniały od nadmiaru żarcia. Ale to podobno konieczność u zwierząt drapieżnych poddawanych tresurze, nie mogą być nawet lekko głodne. W ten stres wątpię, ale może... Czyli gdyby Pocho zgłodniał solidnie to pożarłby Chito? Cóż, przeżeranie zabiło instynkt mordercy? Z tego punktu widzenia historia przyjaźni Chito i Pocho traci trochę z romantyzmu , tajemniczości. Z naukowego punktu widzenia to nawet zwykla milosc traci caly swoj romantyzm i tajemniczosc Proces chemiczny w mózgu. Ale co zmienia świadomość tego faktu? Dla mnie nic, miłość to miłość A mundrość palnąłem! Albo proces albo duch swiety, tego nie wiesz Alboto jakaś różnica? Przy odrobinie dobrej woli można sobie poukładać wszystko w zgrabną całość i będzie hulało bez zgrzytów. Ale na to trzeba mieć otwarty umysł, a nie wierzyć w wyreżyserowanego Boga, brakujące ogniwa Ewolucji, czy Kosmitów kręcących się bez sensu jak smród po gaciach Nie żebym ja miał, ale się staram Znasz podstawy M-teorii?
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #287 : 2013-09-09, 12:53:53 » |
|
Przy odrobinie dobrej woli można sobie poukładać wszystko w zgrabną całość i będzie hulało bez zgrzytów. Ale na to trzeba mieć otwarty umysł, a nie wierzyć w wyreżyserowanego Boga, brakujące ogniwa Ewolucji, czy Kosmitów kręcących się bez sensu jak smród po gaciach Nie żebym ja miał, ale się staram Znasz podstawy M-teorii? A ja myślałem , że udajesz , że tylko ze mną się droczysz a teraz widzę wyraźnie Ty po 'prostu niestety' ... nadęty bufon jesteś
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #288 : 2013-09-09, 12:58:21 » |
|
Przy odrobinie dobrej woli można sobie poukładać wszystko w zgrabną całość i będzie hulało bez zgrzytów. Ale na to trzeba mieć otwarty umysł, a nie wierzyć w wyreżyserowanego Boga, brakujące ogniwa Ewolucji, czy Kosmitów kręcących się bez sensu jak smród po gaciach Nie żebym ja miał, ale się staram Znasz podstawy M-teorii? A ja myślałem , że udajesz , że tylko ze mną się droczysz a teraz widzę wyraźnie Ty po 'prostu niestety' ... nadęty bufon jesteś Nareszcie! Bystrością to Ty nie grzeszysz... Może przestaniesz wreszcie skomleć o uwagę, co?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #289 : 2013-09-09, 13:00:07 » |
|
Znasz podstawy M-teorii? Wszystkich teorii to pewnie sam bog nie zna. Rzuc jakis namiar, najlepiej na ksiazke. O ile warto, bo teorie teraz to jak grzyby na deszczu a wiekszosc z nich bezwartosciowa.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #290 : 2013-09-09, 13:02:21 » |
|
Przy odrobinie dobrej woli można sobie poukładać wszystko w zgrabną całość i będzie hulało bez zgrzytów. Ale na to trzeba mieć otwarty umysł, a nie wierzyć w wyreżyserowanego Boga, brakujące ogniwa Ewolucji, czy Kosmitów kręcących się bez sensu jak smród po gaciach Nie żebym ja miał, ale się staram Znasz podstawy M-teorii? A ja myślałem , że udajesz , że tylko ze mną się droczysz a teraz widzę wyraźnie Ty po 'prostu niestety' ... nadęty bufon jesteś Nareszcie! Bystrością to Ty nie grzeszysz... Może przestaniesz wreszcie skomleć o uwagę, co? nad bystrość stawiam mądrość bo otwarty umysł mam polecam
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #291 : 2013-09-09, 13:06:52 » |
|
Znasz podstawy M-teorii? Wszystkich teorii to pewnie sam bog nie zna. Rzuc jakis namiar, najlepiej na ksiazke. O ile warto, bo teorie teraz to jak grzyby na deszczu a wiekszosc z nich bezwartosciowa. To raczej kierunek myślenia niż teoria, ale należy do tzw. teorii wszystkiego i wywodzi się ze Strun. Ma pogodzić fizykę klasyczną z mechaniką kwantową. Problem w tym, że to cholernie trudne, ale wydaje się możliwe. Taki fizyczny przykład biologicznego Boskiego Szympansa Siedzącego W Interceptorze.
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #292 : 2013-09-09, 16:25:27 » |
|
A ja myślałem , że udajesz , że tylko ze mną się droczysz a teraz widzę wyraźnie Ty po 'prostu niestety' ... nadęty bufon jesteś Nareszcie! Bystrością to Ty nie grzeszysz... Może przestaniesz wreszcie skomleć o uwagę, co? I jeszcze jedno - po co się tak odsłaniać ? Ja zawsze kontrowersyjny byłem , ale Ty ? Tak ładnie zacząłeś Tam i Tu , a teraz taka Brufonada Ja nie dyskutuje z adminem Tomaszem o biochemii - jest ekspertem Nie podważam Twojej wiedzy i doświadczenia w 'machaniu żelazem' - jesteś król (lokalny ) ale w temacie 'dziedziny duchowej' 'królikiem' jestem ja i to ,że jesteś w temacie 'zielony' nie podważa Twojej inteligencji przecież myśląc tak podważasz inteligencję wielu prof. dr. mgr. inż. ,wykształconych i bystrych naukowców kreacjonistów chyba , że dla Ciebie to wszystko niedouczone buraki z zamkniętym umysłem tylko TY JEDEN jesteś ten mądry i wiedzący z otwartym ? spuść powietrze , bo Ci żyłka w dupce pęknie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #293 : 2013-09-13, 22:15:15 » |
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #294 : 2013-09-17, 14:28:22 » |
|
Polecam brytyjski serial SF "Black Mirror". Widziałem dwa sezony, króciutkie, trzyodcinkowe, bardzo mi się podobały.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #295 : 2014-01-04, 17:36:06 » |
|
Obejrzałem właśnie "Man of Tai Chi", nędza straszna Znacie jakieś filmy z dobrymi scenami walk, bo jak na razie to chyba nowe "Bourne'y" rządzą u mnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #296 : 2014-01-04, 17:39:30 » |
|
Ong Baka sobie obejrzyj, nawet 2 czesci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #297 : 2014-01-04, 17:49:30 » |
|
Ong Baka sobie obejrzyj, nawet 2 czesci
Kiedyś podchodziłem, ale nie pamiętam czemu odpuściłem, zerknę skoro polecasz Teraz siadam do " Ninja: Shadow of a Tear"
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #298 : 2014-01-04, 19:15:48 » |
|
Obejrzałem właśnie "Man of Tai Chi", nędza straszna Znacie jakieś filmy z dobrymi scenami walk, bo jak na razie to chyba nowe "Bourne'y" rządzą u mnie. Katowicki spodek.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #299 : 2014-01-04, 19:17:32 » |
|
Obejrzałem właśnie "Man of Tai Chi", nędza straszna Znacie jakieś filmy z dobrymi scenami walk, bo jak na razie to chyba nowe "Bourne'y" rządzą u mnie. Katowicki spodek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|