Dario Ronin
Go
|
|
Odp: Film
« Odpowiedz #40 : 2012-12-30, 17:49:55 » |
|
zabił w obozie Asyryjczyków sto osiemdziesiąt pięć tysięcy[/b]. To więksi zbrodniarze wojenni jak ten Czarnagłowa od Zatoki Perskiej, co wydał ducha parę dni temu! i trzeba umieć to zrozumieć Stwórca nie raz odbierał życie niegodziwcom i zrobi to jeszcze przynajmniej dwa razy Dar
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #41 : 2013-01-01, 11:04:32 » |
|
zabił w obozie Asyryjczyków sto osiemdziesiąt pięć tysięcy[/b]. To więksi zbrodniarze wojenni jak ten Czarnagłowa od Zatoki Perskiej, co wydał ducha parę dni temu! i trzeba umieć to zrozumieć Stwórca nie raz odbierał życie niegodziwcom i zrobi to jeszcze przynajmniej dwa razy Dar A co byś powiedział, gdyby okazało się, że nie "przynajmniej dwa razy", ale codziennie, co chwilę- stale i konsekwentnie. A nie po przez taki "spektakularny szoł". Rad
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #42 : 2013-01-02, 19:38:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #43 : 2013-01-02, 20:51:46 » |
|
Twój Stwórca ma z pewnością jakiś plan, ale czy aby tylko dla niegodziwców?
emocje zroumiałe , wynik braku zrozumienia , konkretnej wiedzy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #44 : 2013-01-02, 20:57:57 » |
|
Twój Stwórca ma z pewnością jakiś plan, ale czy aby tylko dla niegodziwców?
emocje zroumiałe , wynik braku zrozumienia , konkretnej wiedzy "Zroumiałe", "zroumiałe" i to rzeczywiście bez konkretnej wiedzy i ... wątpienia. To zrozumiałe- na szczęście.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #45 : 2013-01-02, 21:19:54 » |
|
Przepraszam. Jeszcze nie wypracowałem w sobie odruchu... ... "Zroumiałe", "zroumiałe" i to rzeczywiście bez konkretnej wiedzy i ... wątpienia. To zrozumiałe- na szczęście. Rad Teraz lepiej... mi- zdecydowanie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
|
« Odpowiedz #46 : 2013-01-02, 22:06:06 » |
|
Gracie w lustro?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #47 : 2013-01-03, 06:15:53 » |
|
Super gra. Infantylna taka. Ale w niej też ma zastosowanie pewne "dojrzałe" twierdzenie- "Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cię do swojego poziomu, a tam pokona siłą własnych argumentów". Dziecinnie proste. Zwłaszcza przed lustrem! Idiotycznie! "Idiotycznie proste"- chciałem napisać.
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #48 : 2013-01-03, 07:27:02 » |
|
Przepraszam. Jeszcze nie wypracowałem w sobie odruchu... ... "Zroumiałe", "zroumiałe" i to rzeczywiście bez konkretnej wiedzy i ... wątpienia. To zrozumiałe- na szczęście. Rad Teraz lepiej... mi- zdecydowanie. dziecinada , ... , a temat poważny ... dla wnikliwych
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #49 : 2013-01-03, 18:46:23 » |
|
Trzy razy tak. Z akcentem na "wnikliwych", choć to możne głębię, bezdenną oznaczać. Byłoby cztery, ale ten wielokropek troskę mnie rozprasza, takie "tak" in blanco. Rad
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #50 : 2013-01-03, 19:22:27 » |
|
Trzy razy tak. Z akcentem na "wnikliwych", choć to możne głębię, bezdenną oznaczać. Byłoby cztery, ale ten wielokropek troskę mnie rozprasza, takie "tak" in blanco. Rad ' ale o so chozi '?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #51 : 2013-01-03, 19:31:57 » |
|
Trzy razy tak. Z akcentem na "wnikliwych", choć to możne głębię, bezdenną oznaczać. Byłoby cztery, ale ten wielokropek troskę mnie rozprasza, takie "tak" in blanco. Rad ' ale o so chozi '? Radzio coś zapalił pewnie Cześć Dario. Widziałem film, nie pomnę tytułu i tam Ewolucja kontra Stworzenie. Jest jakaś kontra, jak Ty to widzisz?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #52 : 2013-01-03, 19:33:48 » |
|
A dziękuję i ja dobrze się bawię. To takie emocjonujące zajęcie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #53 : 2013-01-03, 19:39:53 » |
|
...] Radzio coś zapalił pewnie ... Pewnie lampki na choince- jeszcze stoi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #54 : 2013-01-03, 19:47:08 » |
|
...] Radzio coś zapalił pewnie ... Pewnie lampki na choince- jeszcze stoi. Lampki tak nie klepią... Ale jak stoi, to wszystko gra
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #55 : 2013-01-03, 19:51:24 » |
|
...] Radzio coś zapalił pewnie ... Pewnie lampki na choince- jeszcze stoi. Lampki tak nie klepią... Ale jak stoi, to wszystko gra Spójrz w lampki... wnikliwej. Klepią, klepią. A w męskiej kwestii- z wzajemnością.
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #56 : 2013-01-03, 20:11:44 » |
|
Cześć Dario. Widziałem film, nie pomnę tytułu i tam Ewolucja kontra Stworzenie. Jest jakaś kontra, jak Ty to widzisz?
jak uczy fizyka/teoria kwantowa "nic nie jest pewne bez obserwatora" Ja stawiam na Stworzenie ... , ale ja prostak jestem ktoś biegły ( może Rad zio ) mógłby obliczyć prawdopodobieństwo przypadkowego tak barrrdzo precyzyjnego "dostrojenia" prędkości ekspansji Kosmosu ??? na DD w temacie "Biblia" sporo pisałem kiedyś dlaczego tak myślę , można zajrzeć D
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #57 : 2013-01-03, 20:27:50 » |
|
Zabiegany, to jeszcze nie biegły. Nie po to formatowałem sobie zwoje, żeby teraz je zagęszczać, chociaż... tak niewiele ich zostało, miejsce niby jest. Nie! Jakie są, takie są, ale formatowałem je samodzielnie. Chciałem napisać prostowałem, "prostowałem sobie zwoje"- o, tak chciałem napisać! I w dodatku te "przypadkowo precyzyjne". Fe Rad
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #58 : 2013-01-04, 06:28:56 » |
|
...
na DD w temacie "Biblia" sporo pisałem kiedyś dlaczego tak myślę , można zajrzeć D
13-go grudnia 2010 ostatni raz "usiadłem" na "ławeczce dla rezerwowych". Nie zajrzę, mam zasady- infantylne, ale mam. A! A co do Twoich myśli- nie ma potrzeby ich usprawiedliwiać. Rad
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
« Odpowiedz #59 : 2013-01-05, 21:39:49 » |
|
Zebraliśmy się w try miga( w trymiga) z mężem i Młodym i skoczyliśmy na Hobbita. Jaki ten Gollum ohydny. Nie, no jednak Putin tak nie wygląda. Ale technika, ale krajobrazy.
|
|
|
|
|
|
|
|