Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Tężyczka (Przeczytany 11810 razy)
|
BACA
Go
|
Miałem tą chorobę prawie 20 lat temu z tzw "ręką położnika". Przy tym objawy jak przy zawale i skończyło się szpitalem i drogimi lekami. Teraz okazało się że niepotrzebnie. Rację ma Nieumywakin. Wywołałem chorobę a następnie ją usunąłem bez żadnych kosztów - proste i bez żadnych komplikacji.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Miałem tą chorobę prawie 20 lat temu z tzw "ręką położnika". Przy tym objawy jak przy zawale i skończyło się szpitalem i drogimi lekami. Teraz okazało się że niepotrzebnie. Rację ma Nieumywakin. Wywołałem chorobę a następnie ją usunąłem bez żadnych kosztów - proste i bez żadnych komplikacji.
Panie Stasiu,podobno wszystkie choroby wywolujemy sami.Pozostaja w podswiadomosci i czekaja. na odpowiedni moment,by sie ujawnic. Skoro o tym wiemy,to moze postarajmy sie popracowac z nasza podswiadomoscia,korzystajac z pomocy dobrego fachowca.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Panie Stasiu,podobno wszystkie choroby wywolujemy sami.Pozostaja w podswiadomosci i czekaja. na odpowiedni moment,by sie ujawnic. Skoro o tym wiemy,to moze postarajmy sie popracowac z nasza podswiadomoscia,korzystajac z pomocy dobrego fachowca. ...jesli juz mowa o swiadomosli i podswiadomosci dzialajacej na choroby lub zdrowie,to tu troche na temat ... http://www.dobrametoda.com/EFT/EFT_PL.pdf
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Akurat w moim przypadku chodzi wyłącznie o sposób oddychania. Można przez oddychanie wywołać właśnie tężyczkę lub zwiększyć przewagę układu sympatycznego lub parasympatycznego.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Tak, Baca prawdą jest to co piszesz na temat oddychania. Mało jest ludzi, którzy potrafią prawidłowo oddychać.
Gwidon, całą świadomość i podświadomość powinniśmy odwrócić w jednym kierunku : talerz. Reszta to... pikuś.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nie pamiętam, ale chyba "rotanty" szybko leczą tężyczkę? A prócz tego "rotanty" ustawiają właściwą relację między układami... Ale trzeba straszne błędy żywieniowe popełniać, aby się odwapnić!
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Nie pamiętam, ale chyba "rotanty" szybko leczą tężyczkę? A prócz tego "rotanty" ustawiają właściwą relację między układami... Ale trzeba straszne błędy żywieniowe popełniać, aby się odwapnić! co to są rotanty??
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Rotanty to produkty, które trzeba rotować, aby się przekonać, że szkodzą...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|