|
administ
Go
|
I bardzo dobrze, bo to wszystko zgodne z prawem i według sztuki medycznej, więc ta droga eutanazja jest legalna. Nawet zioła nie dadzą popalić, aby ulżyć tej biedzie chorej nieuleczalnie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mogę podać...
I dlatego to nie przejdzie, bo w ustroju socjalistycznym liczy się pełne zatrudnienie i wzrost wydatków socjalnych, "które napędzają konsumpcję", a nie oszczędności.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Właśnie . Po cholerę walczą o sprawiedliwość , i tak wyjdzie oszustwo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie tak jest... I żeby tylko jaką tabletkę łyknąć, a cudownie się "poprawi"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I najlepiej żebyś też był chory, to robisz za znawcę i autorytet.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No nic nie wie i słyszy "ty mnie nie rozumiesz".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak mnie się siostra przez telefon pyta: co u was słychać? Odpowiadam, że wszystko dobrze, jakoś się kręci, raczej nic nowego...dzieci idą do szkoły...to temat się ucina. Cisza. Jak raz powiedziałam, że kostkę sobie skręciłam, to już ruszyła seria opowieści o "przygodach" z drugiej strony...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U Was się dzieje... dziewczyny w nogę grają...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak klasowa drużyna, to warto popatrzeć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
http://www.osir.wloclawek.pl/ - 2016-09-25 - 16:00 Włocławska Akademia Piłkarska- Gwiazda Toruń- mecz mistrzowski piłki nożnej w III Lidze Kobiet K-PZPN - to to jest! Trzecia liga dla drugiego sortu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To nie masz wyboru. Nie wiadomo, jak jeszcze długo będzie chciał Twojego towarzystwa....
|
|
|
|
|
|
|
|
|