Strony: [1] 2 3
|
|
|
Autor
|
Wtek: Parówki recyklinki. (Przeczytany 95270 razy)
|
Halina Ch.
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...Ba....
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
SUPERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! Więcej takich materiałów i mięso będzie za darmochę. Świetna sprawa...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... gdy, panie WojciechuS, będziesz po mięso do prywatnego lasu ganiał coś za darnochę upolować.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...W którym największym i najtłuściejszym zwierzem będzie lis, farbowany... czy cuś.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Powinni równo wymieniać wszystkie firmy. Z opakowania masła polskiego mlekowity ostatnimi czasy gdzieś się zapodziała tabela z btw i kaloriami. Ale już od kilku miesięcy ni potrafią odpowiedzieć czy skład masła w związku z tym się zmienił i jaki on jest obecnie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...W którym największym i najtłuściejszym zwierzem będzie lis, farbowany... czy cuś. A! Przypomniałem sobie. Zdaje się mimi, że tylko my mamy skłonności do takiej ... złośliwości. "Zdaje się mimi" jest równoznaczne z "mogę się mylić".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Np. ja... Mnie to się zawsze widziało że do przesady niezłośliwy jeste. Może to przekonanie tylko takie. Z kolei długów bardzo nie lubić, niewygodne takie. Mimi*
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...W którym największym i najtłuściejszym zwierzem będzie lis, farbowany... czy cuś. A! Przypomniałem sobie. Zdaje się mimi, że tylko my mamy skłonności do takiej ... złośliwości. "Zdaje się mimi" jest równoznaczne z "mogę się mylić". My, ludzie? A widziałeś kiedy jak kawki czy gołębie zatłukują uciekniętą, żółtą, dajmy na to, papużkę falistą? Albo jak bociany zadziobują elegancko ułomnego nieco kolegę na sejmiku? Lew-samiec, obejmujący nowy harem, zagryza lwiątka samicom, by wywołać ruję i stać się ojcem nowego pokolenia? Moja racja jest mojsza!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"No to pomogę Ci" dobierać przykłady z patologii i marginesu rodem, którym żywi się wychuchany, medialny, ludzki półświatek. Widziałem jak kundle rozwłóczyły kumpla, któremu udało się "strzelić gola" jako pierwszy, podczas psiej rui- 7-miu roślejszych na 1-go bidaka. Długo się bawiły ścierwem, które i tak to przeżyło- interweniowali ludzie, choć prosto już nie był w stanie nigdy chodzić. A racja! Racja oby jak najdłużej była "twojsza", po to właśnie jest mimi potrzebna.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo dla mimi to głupiutkie takie, myśleć, że cokolwiek może zmienić naturę ludzką, która się kształtowała, odkąd jedna kropla koacerwatu połknęła drugą w praoceanie. Ale tak, tak, jak najbardziej mogę się mylić. Pewno wystarczy pobiegać i policzyć i pyk, wszystko wymazane
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Różnica w ciężarze, to różnica w ciężarze. Nic ponadto. Wybitne mózgi ważyły od poniżej kilo, do ponad dwóch. Licz dalej
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy, czyje te wybitne mózgi, podpowiem, tyle ważyły- zwierząt? I nie naturę, a raczej wynaturzenie, gdy sobie policzę ... dalej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy, czyje te wybitne mózgi, podpowiem, tyle ważyły- zwierząt? I nie naturę, a raczej wynaturzenie, gdy sobie policzę ... dalej. Żadna różnica, tutaj, zwierzęta-ludzie, natura-wynaturzenie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Znaczy, czyje te wybitne mózgi, podpowiem, tyle ważyły- zwierząt? I nie naturę, a raczej wynaturzenie, gdy sobie policzę ... dalej. Umiesz liczyć Wypowiedz się merytorycznie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy, czyje te wybitne mózgi, podpowiem, tyle ważyły- zwierząt? I nie naturę, a raczej wynaturzenie, gdy sobie policzę ... dalej. Żadna różnica, tutaj, zwierzęta-ludzie, natura-wynaturzenie. W porządku, nie ma różnicy, nie mam tematu. Jest równo. Znaczy, czyje te wybitne mózgi, podpowiem, tyle ważyły- zwierząt? I nie naturę, a raczej wynaturzenie, gdy sobie policzę ... dalej. Umiesz liczyć Wypowiedz się merytorycznie. Póki co czekam na wzór- Muzo ma.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Znaczy, czyje te wybitne mózgi, podpowiem, tyle ważyły- zwierząt? I nie naturę, a raczej wynaturzenie, gdy sobie policzę ... dalej. Żadna różnica, tutaj, zwierzęta-ludzie, natura-wynaturzenie. W porządku, nie ma różnicy, nie mam tematu. Jest równo. Znaczy, czyje te wybitne mózgi, podpowiem, tyle ważyły- zwierząt? I nie naturę, a raczej wynaturzenie, gdy sobie policzę ... dalej. Umiesz liczyć Wypowiedz się merytorycznie. Póki co czekam na wzór- Muzo ma. Ponieważ często jak piszesz "bierzesz w pupcię" to czy na to masz jakiś wzór ? Na Ukrainie mówiliby do Ciebie -Pupsik. To jak Pupsik?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a ja dziś kupiłem parówki wieprzowe bez dodatków chemicznych Jedynie glukoza i krochmal dodany. http://www.zmnove.pl/page/78/Linia-NATURA20 zł za kg. Obaczym czy smaczne. . Czy lepsze niż serdelki od prywaciarza.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2 3
|
|
|