Autor
|
Wtek: Odchudzanie (Przeczytany 232046 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
Krista, gratulacje !
|
|
|
|
|
|
|
krista
Go
|
Tereniu dziękuję Ci bardzo
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Proszę bardzo. Miło słyszeć że masz się lepiej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też bardzo lubię takie wiadomości. Krista życzę Tobie dalszych sukcesów zdrowotnych.
|
|
|
|
|
|
|
krista
Go
|
Reniu dzięki za wsparcie
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Selawi,- na DO lub ŻO sie nie tyje ani chudnie... ( lub odwrotnie). Przestrzegajac proporcji stopniowo dochodzisz do naleznej wagi. Organizm sam tą sprawę regulauje, daj mu tylko szansę. Mogę tylko podpowiedzieć , ze byłam wychudzoa i bliska śmierci,- (Wyniszczona przez choróbska różnego kalibru, między innymi boreliozą ), stopnowo uzyskałam należną wage w ciagu dwuch lat stosowania DO. Dziś pozostało mi tylko zmaganie się z przewlekłym zapaleniem zatok. Mam nadzieję , że i ten problem wraz z laryngologiem, który w najblizszy czwartek mnie zdiagnozuje i zajży mi do nosa, ogarniemy to raz na zawsze a jeśli nie on, to napewno po kilku latach organizm sam sobie z tym poradzi. miło czytać takie słowa....zawsze twierdzę że ŻO nie jest sposobem na odchudzanie tylko sposobem na życie. Moje pięć lat takiego żywienia wymiotło z mego organizmu wiele śmieci i malutkich dolegliwości. Trzeba tylko czasu, cierpliwości i spokoju
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I ja się cieszę z takiego obrotu spraw. A nie nazywanie osiągania wagi należnej jako tycia, czy chudnięcia w niczym nie umniejsza Twojego sukcesu- Krista. ....zawsze twierdzę że ŻO nie jest sposobem na odchudzanie tylko sposobem na życie.
A na zdrowie, czy może być sposobem na zdrowie?
|
|
|
|
|
|
|
krista
Go
|
Radzio, jakbyś na to nie patrzył, sprawa kręci się w wątku na temat " odchudzania", , Jem dwa razy dziennie, i jest super - osiagnęłam wagę, która powinnam mieć, a miałam w krytycznym stanie chorobowym o 8 kg. za mało. Uważam, że jedząc dwa razy dziennie można też dużo zrzucić tej niepotrzebnej, czyli zachęta dl osób odchudzających się...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Brawo!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jaki prosty sposób na likwidację otyłości...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Otyłość staje się zdrową "normą". I pomyśleć, że taki Dr Kwaśniewski z małego misateczka w centrum Polski, dokładnie to opisał, wydrukował, ale to jeszcze za mało! Więc napiszę wprost: DIETA OPTYMALNA TO NAGRODA DLA TYCH CO NA NIĄ ZASŁUGUJĄ! - co za proste zabezpieczenie przed intruzami!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciągle powtarzam, że jesteśmy wybrańcami. Proszę, podziękuj jeszcze raz swojemu Tacie za NIĄ...Nic lepszego w życiu nas nie mogło spotkać. Nie ma nic ważniejszego niż zdrowie...i nic lepszego niż Żywienie Optymalne...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Oczywiście , ze "zdrową normą" . Zatuczonemu (nej) radzą zaakceptuj siebie, jesteś piękna , załóż mini (krótkie spodenki) , pokaż swoje piękne ciało . Nie przejmuj się , ze brzuch zwisa ci na kolana, widać jesteś wyjątkowa (wy). Inni po prostu ci zazdroszczą. A kolorowe magazyny albo promują anorektyczki albo opasłe cielska odpowiednio wystylizowane i to wtedy jest trendy. Oh, Beth Ditto . I ja kocham moje zwały tłuszczu. Dlaczego nie mówią prawdy???? W oczy. Normalnie. Opasłość jest zagrażająca zdrowiu i życiu . Jest pani(pan) za tłusty.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli nie znają sposobu na likwidację otyłości, to może niech lepiej zrobią otyłość trendy...lepiej być szczęśliwym grubasem niż zdołowanym...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
I ja się cieszę z takiego obrotu spraw. A nie nazywanie osiągania wagi należnej jako tycia, czy chudnięcia w niczym nie umniejsza Twojego sukcesu- Krista. ....zawsze twierdzę że ŻO nie jest sposobem na odchudzanie tylko sposobem na życie.
A na zdrowie, czy może być sposobem na zdrowie? Radzio, zdrowie jest skutkiem ubocznym stosowania ŻO tak samo jak schudnięcie(lub przytycie)
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
A na zdrowie, czy może być sposobem na zdrowie? Radzio, zdrowie jest skutkiem ubocznym stosowania ŻO tak samo jak schudnięcie(lub przytycie)
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Koledze niegdyś niemiecki lekarz powiedział, że do swojej wagi jest za niski
|