Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wątek: 5. miesiac i pare pytan (Przeczytany 33428 razy)
|
WojciechS
Gość
|
Jasne, Ĺźe mamy... MoĹźliwoĹci jest wiele!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Ja wlasnie wybralem jedna z nich. Ta bardziej przyjazna.Chce pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
Rozumiem...
|
|
|
|
|
|
|
kasara1991
Gość
|
A co zrobic, kiedy autor ksiazki podaje dwuznaczne zasady? Jest napisane, ze nie mozna spozywac owocow, cukru, miodu, a przeciez sa zamieszczone w wielu przepisach optymalnych. No i czym sie wtedy kierowac? Kto moze powiedziec ile mozna a ile nie?
Dwuznaczne zasady? Nie bardzo rozumiem. Chyba jednak nie doczytalas. Znam sposob pisania dr Jana Kwasniewskiego i wiem, ze czasami sa teksty typu " pewnie, ze mozna zjesc w zamian 20 gr miodu ale tego nie zlecam, bo jest to niezdrowe" albo cos w ty sensie, ale na pewno tego, dr. Jan Kwasniewski nie zaleca. Nie ma dwuznaczeniowych zasad. Albo czytasz niedokladnie albo wyrywkowo. Nie chce partycypowac w tej czesci dyskusji, poniewaz bylo wielu, ktorzy czytali wyrywkowo i doszli do pewnego wniosku....swojego wnioski, ze tak powiem. Czytajac z Twojej wypowiedzi, wnioskuje, ze nic nie przeczytalas od poczatku do konca albo przeczytalas nie rozumiejac. Proponuje przeczytac jeszcze raz. Czytalam ksiazke wiele razu, i czytalam ja dokladnie. Nie chodzi mi o wzmianki typu "mozna zjesc, ale nie zalecam". Wyraznie napisalam o co mi chodzi, jezeli nie zrozumiales, to przeczytaj dokladnie i nie wyrywkowo. Jak nie chcesz partycypowac w tej czesci dyskusji, to po prostu nic nie pisz. Oszczedz sobie ta bezpodstawna krytyke. A tobie proponuje przeczytac moj wpis jeszcze raz. Dokladnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
ano godoli, ze trza, to cytolek.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Gość
|
A co zrobic, kiedy autor ksiazki podaje dwuznaczne zasady? Jest napisane, ze nie mozna spozywac owocow, cukru, miodu, a przeciez sa zamieszczone w wielu przepisach optymalnych. No i czym sie wtedy kierowac? Kto moze powiedziec ile mozna a ile nie?
Pozostaje tylko jedno wytĹumaczenie.Owe" dwuznaczne zasady" jak je nazywasz sÄ
moĹźliwe tylko w przypadku gdy mieszczÄ
siÄ w iloĹciach wÄglowodanĂłw dopuszczonych do spoĹźycia .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Pozostaje tylko jedno wytĹumaczenie.Owe" dwuznaczne zasady" jak je nazywasz sÄ
moĹźliwe tylko w przypadku gdy mieszczÄ
siÄ w iloĹciach wÄglowodanĂłw dopuszczonych do spoĹźycia . Tak, wyjÄ
tkowo trafna uwaga! Wystarczy tylko pamiÄtaÄ, co o cukrze jest napisane tu - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=80
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|