Dasna
Go
|
W tradycyjnej rosyjskiej kuchni i ukraińskiej ziemniaki są warzywem i je się do nich chleb , no i mamy odpowiedź.Do wszystkiego chleb i zakąska to chleb.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jest jeszcze kuchnia tatarska głownie na Krymie , ale na ulicach sprzedają czebureki , które są właśnie z kuchni tatarskiej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Alkohol , papierosy, chleb,mąka. A przecież mają bogactwo świetnej żywności. Wolą żyć szybko i krótko...albo w ogóle się nad tym nie zastanawiają...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale kuchni się trzymamy. Dobra, koniec międzynarodowych rozważań.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale kuchni się trzymamy...
Wybierzmy lepiej pokój...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Ale kuchni się trzymamy...
Wybierzmy lepiej pokój... ...a moze lazienka, albo klatka schodowa...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
To wątek o kotletach a nie o lodach. ...a kto mowi o lodach? glodnemu chleb na mysli,ale to sama natura ...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...a kto mowi o lodach? glodnemu chleb na mysli,ale to sama natura ... A ten "Francuz" to też u głodnego na myśli
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...a kto mowi o lodach? glodnemu chleb na mysli,ale to sama natura ... A ten "Francuz" to też u głodnego na myśli ... ...samo zdrowie i natura,kto nie stosuje nie wie co traci
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A to wszystko w ramach wątku kuchennego
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
A to wszystko w ramach wątku kuchennego ...no tak,najpierw dobrze zjesc i do dziela ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa, Ty zawsze do mielonego dodajesz płatki owsiane a nie bułkę tartą? Nie zwrociłam uwagi na to wcześniej...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie, jak nie miałam bułki tartej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki. No to teraz moja ciekawość została zaspokojona...
|
|
|
|
|
|
|
|