Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: F.P. Billi - "Jedz tłusto i bądź zdrowy". (Przeczytany 27461 razy)
|
Gavroche
|
Podbijam. Nie słyszałem o niej, czytał ktoś?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No przeciez pisalem o niej wiele razy na dd zwlaszcza. Swietna ksiazka, bardzo fajnie napisana.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No przeciez pisalem o niej wiele razy na dd zwlaszcza. Swietna ksiazka, bardzo fajnie napisana.
Musiałem przegapić. Dopiero tutaj używam funkcji: pokaż wątki od ostatniej wizyty, a i to sporadycznie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No to jak tak można! Jak jest pięć postów na krzyż dziennie, to owszem, ale jak setka dziennie, to trudno się bez tej funkcji połapać!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No dokladnie! to moja ulubiona funkcja. Co prawdea na DD dziala lepiej bo przerzuca do pierwszego nieczytanego postu w temacie a tutaj trzeba szukac ale i tak bez tego lipa.
A ksiazka bardzo fajna!!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Co miesiąc zwlekam z zakupem tej knigi , a widziałem że z tyłu"Optymalni" jest tona pewno good ! No i mol Zyon poleca a on przecie taaaaki krytyczny albo wymagający
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Książki czytać zawsze warto, bo w każdej, nawet najgłupszej jest zawsze choć jedno zdanie, warte przemyślenia! Zaś to "prze". Przejedzenia, przemówienia, przegadania i ... przemyślenia. Wyczytać stos głupot dla jednego "kurzego ziarnka". A jest przecież jedna, nafaszerowana Dobrem, z paroma głupotkami- dla smaczku!
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|