|
jerzy555
Go
|
Tylko nie krzycz głośno, bo jeszcze wywołasz lawinę, a one są niebezpieczne... i tak nikt nas nie chce słuchać, można się zakrzyczeć ale już np. reklama w TV to co innego. Albo z ambony jakby ksiądz nakazał Zmieni się gra interesów to i lawina ruszy(nie mylić ze śniegiem ) Kupię sobie wtedy chlebek optymalny albo do restauracji optymalnej żebym na codzień nie musiał kombinować z żarciem (nie lubię gotować!!!)
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Troszkę Cię w marzeniach poniosło... ale ja też lubię marzyć...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kupię sobie wtedy chlebek optymalny albo do restauracji optymalnej żebym na codzień nie musiał kombinować z żarciem (nie lubię gotować!!!)
A w czym tu kombinować? Pólki sklepowe uginają się pod optymalnym towarem
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Troszkę Cię w marzeniach poniosło... ale ja też lubię marzyć... myślisz że to jeszcze długo potrwa? coraz większy dostęp do internetu i ludziki zaczną kojarzyć i stosować. Jajka już często postrzegane są jako coraz bardziej zdrowe a więc reszta przyjdzie wkrótce, stąd moje marzenia Niech ludzie robią teraz (byleby rzetelnie) optymalne interesy, napewno się to opłaci wszystkim Restauracja optymalna, jak to fajnie brzmi
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fajnie... No masz rację. Widać wyraźny zwrot kierunku dietetycznego...Gdyby nie te rażące nieprawdą reklamy produktów spożywczych i te sponsorowane przez farmację i przemysł spożywczy badana (pseudo)naukowe, to można by powiedzieć, że jest spora poprawa...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko zastanawia mnie fakt, dlaczego Ministerstwo Zdrowia nie dostrzega - odwrotnych od przewidywanych - skutków stosowania zalecanej piramidy "zdrowia"... Jest coraz gorzej, a oni nadal ją zalecają...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ile "karier internetowych" np: z dobrych dzieci poszłoby w tri żopy... A to nic w porównaniu z realem!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale i tak kiedyś prawda wyjdzie na jaw...wiecznie jej się nie da ukrywać...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Tylko zastanawia mnie fakt, dlaczego Ministerstwo Zdrowia nie dostrzega - odwrotnych od przewidywanych - skutków stosowania zalecanej piramidy "zdrowia"... Jest coraz gorzej, a oni nadal ją zalecają... ja swoją piramidę żywienia odwróciłem 4 lata temu, bo przyglądałem się temu wszystkiemu trochę z boku i dlatego miałem tę szansę. W tlumie dzieją się rzeczy nieprzewidywalne i dlatego jest różnie. Tłumem też lepiej zarządzać bo wystarczy dwóch albo trzech odmieńców i wszystko może się zmienić. Tylko pytanie zasadnicze: w którym kierunku to pójdzie bo można być przez przypadek stratowanym albo wyniesionym na "ołtarze"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba już się kierunek odpowiedni ustawia...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Musieliby nas wszystkich powystrzelać, żeby ŻO ukryć...ale to by dopiero dało rozgłos ...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Chyba już się kierunek odpowiedni ustawia...
jak już się ustawi, no to będzie REWOLUCJA!!! uratuje się wielu Polaków i innych narodów
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A może będą próbowali raczej ewolucyjnie zmiany wprowadzać, po troszku...a to jajka zdrowe, a to masełko, potem może wątróbka - bo żelazo...itd...że niby sami to odkryli...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
A może będą próbowali raczej ewolucyjnie zmiany wprowadzać, po troszku...a to jajka zdrowe, a to masełko, potem może wątróbka - bo żelazo...itd...że niby sami to odkryli... hehehe no pożyjemy....zobaczymy....jak dożyjemy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kupię sobie wtedy chlebek optymalny albo do restauracji optymalnej żebym na codzień nie musiał kombinować z żarciem (nie lubię gotować!!!)
A w czym tu kombinować? Pólki sklepowe uginają się pod optymalnym towarem Tylko wybierać te odpowiednie, kupować, jeść i zdrowieć...proste, a do wielu nie dociera... kupują te niezdrowe i chorują...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
A w czym tu kombinować? Pólki sklepowe uginają się pod optymalnym towarem napewno uginają się ale jak się to przyniesie do domu to wtedy trzeba to optymalnie ugotować i ja np. osobiście nie umiem gotować(jajecznicę tylko ) liczę na żonkę ale... ...aha zapomniałem napisać że umiem ważyć i przeliczać
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
...aha zapomniałem napisać że umiem ważyć i przeliczać Dla podtrzymania zdrowia nic wiecej nie potrzeba
|
|
|
|
|
|
|
|