Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Prawda o diecie dr.Kwaśniewskiego w oczach profesora. (Przeczytany 69778 razy)
|
Radzio
Go
|
Zaraz, zaraz. U mnie większość domowników dopiero "siku" wyciąga z łóżek, gdy brak jest innych obowiązków, a i tak w pierwszej kolejności lecą w kierunku łazienki. Co tu jest grane? Ale nic to, w końcu każdy sam sobie ściele.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mało pijecie, albo macie pęcherze jak smoki Mnie nawet czasem w nocy zerwie. A już rano-obowiązkowo.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
I bardzo dobrze, bo zaraz dostałbyś statyny i gliptyny - na bank! A jak ciśnionko zbadają po tych wspaniałych wiadomościach, to i jaki inhibitor konwertazy angiotestyny chętnie dołożą. I dopiero się rozchorujesz na dobre i do śmierci. Jako krwiodawca mam coroczne badanko z krwi oraz, przy oddawaniu, ciśnienie i jakieś pierdoołki. Nawet nie zaglądam w wyniki, bo i na co mi to? A ja uwielbiam sprawdzać wyniki, posprawdzać jak i co się zmienia. Coś mnie ciągnie do statystyk.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I bardzo dobrze, bo zaraz dostałbyś statyny i gliptyny - na bank! A jak ciśnionko zbadają po tych wspaniałych wiadomościach, to i jaki inhibitor konwertazy angiotestyny chętnie dołożą. I dopiero się rozchorujesz na dobre i do śmierci. Jako krwiodawca mam coroczne badanko z krwi oraz, przy oddawaniu, ciśnienie i jakieś pierdoołki. Nawet nie zaglądam w wyniki, bo i na co mi to? A ja uwielbiam sprawdzać wyniki, posprawdzać jak i co się zmienia. Coś mnie ciągnie do statystyk. I bardzo dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I bardzo dobrze, bo zaraz dostałbyś statyny i gliptyny - na bank! A jak ciśnionko zbadają po tych wspaniałych wiadomościach, to i jaki inhibitor konwertazy angiotestyny chętnie dołożą. I dopiero się rozchorujesz na dobre i do śmierci. Jako krwiodawca mam coroczne badanko z krwi oraz, przy oddawaniu, ciśnienie i jakieś pierdoołki. Nawet nie zaglądam w wyniki, bo i na co mi to? A ja uwielbiam sprawdzać wyniki, posprawdzać jak i co się zmienia. Coś mnie ciągnie do statystyk. Jako hobby, czemu nie A mi specjalnie na ciele nie zależy... Ma mi służyć i tyle. Może dlatego, że jestem zdrów...albo dlatego właśnie jestem zdrów
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Dla mnie obojètne czy moje czy twoje będę porównywać. Jak zabawa to zabawa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla mnie obojètne czy moje czy twoje będę porównywać. Jak zabawa to zabawa.
Zabawa-to rozumiem
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I bardzo dobrze Wam tak.