Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"Wyniki naszego badania pokazują, że regulacja czasu przeznaczonego na konsumpcję jedzenia zajmuje ważniejsze miejsce niż ilość tłuszczu zawartego w diecie, prowadzi do polepszenia metabolizmu i pomaga zapobiegać otyłości" - podsumowuje prof. Oren Froy, jeden z badaczy.Nie obyło się bez magicznego elementu "regulacji czasu".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli tłuszcz nie tuczy tylko pory... jedzenia... Czyli naukowcy teraz są mądrzy a do tej pory bzdurami nas karmili i to o różnych porach...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe czyje...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak kobiece, to jestem zdecydowanie za!
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest leczenie dietą wysokotłuszczową?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To jest leczenie dietą wysokotłuszczową? Na obrazkach widać dość wysoki poziom tłuszczu, być może kogoś uleczy.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Na moje oko, ok 20% kobiecych nasyconych wdzięków Zoniu liczą się potrzeby, więc nie skłamałem -jestem szczery
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Logiczne, umoszczeni zaczynają gadać jak ludzie. Co to ma wspólnego z panem Ziębą, bodajrze australijskiego pochodzenia, nie wiem, ale wiem, że tereny nadwiślańskie już mają przelalalane.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
80% ludzi nie rozumie Dziennika Telewizyjnego. Czytają , oglądają po czym przepuszczają przez osobiste filtry, na które składają się doświadczenia, przekonania, poglądy , zasady i wyciągają wnioski zupełnie nie związane z treścią. Do tego dochodzi zacietrzewienie i wychodzi statystyczny Polak... Smutny to obraz niestety. Ototo
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Odwoaluję, choć tak trudno mni zbyć ów antropocośtam i nie mieszać w takiej formie, z ludzkimi, spraw zwierząt. "Dochodzi cietrzew i wychodzi statystyczne polaczenie ..." *
|
|
|
|
|
|
|
|