renia
|
A dlaczego tego masła nie robi się z masła?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Migdaly cale ze skorkami? Gdzie takie kupic?? Ze skorkami mieliles?
Chyba każde są ze skórkami Paczkę półkilową zwykłych migdałów, kilka łyżek oleju, cukier i sól do pojemnika robota i bzzzyk Zjadłem z 200 g takiej brei łyżeczką Można łyżkę takiego masła wymieszać z łyżką-dwiema miękkiego masła krowiego, świetny dodatek na wierzch chudszego mięsa, pieczeni czy kotleta.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
A dlaczego tego masła nie robi się z masła?
Można Niedobre jest dla mnie w temperaturze pokojowej. Z olejami lepsza konsystencja. Masło jest super do kakao lub gorzkiej czekolady
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak, na suchej patelni, z 10 minut na małym ogniu ze szczyptą grubej soli, aż zaczęły wydzielać orzechowy aromat
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
grenis
Go
|
Czyli tak jak praze slonecznik
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli tak jak praze slonecznik Tak, też tak robię ze słonecznikiem Super przystawka dla gości i małe co nieco do filmu...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
grenis
Go
|
Najlepszy jeszcze cieply oraz zemlony i zmieszany z miodem Rarytas
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
grenis
Go
|
a tani jak barszcz
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wyglada fajnie, jako ze lubie spradzac takie wynalazki moze sie skusze
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
|