wisienka
Go
|
A no tyż prowda... ale to było te drugie spotkanie bo przy pierwszym to tylko na końcu przy pożegnaniu było "facet to facet to facet" bo wcześniej tylko "face to face"...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Tyle tych facetów... że już nie mogę się połapać... ale wszystko się zgadza... Ty to masz aż trzech przystojniaków...a ja właściwie to jeszcze więcej... z wnukiem aż 5... nie licząc przystojnego psa...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Go
|
No to co z tym maslem?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Masło to tylko dodatek.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
wisienka
Go
|
No to co z tym maslem?
Zjedzone... Masło to tylko dodatek. Bardzo smaczny dodatek
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
wis
Go
|
wisienka Też b. lubię masło orzechowe ale je kupuję w sklepie. Jest bez konserwantów i jeśli nie przesadzę to cukier nie rośnie.Czyli bezpieczny. Chciałbym sie dowiedzieć czy to co zrobilaś może dłużej poleżeć w lodowce bo przecież na małą ilość szkoda czasu. Własnej produkcji byłby najlepszy. Dla osób, które lubią chałwe półśrodkiem jest krem sezamowy wymieszany z sezamem. Krem taki jest w sprzedaży choc nie we wszystkich sklepach.Był w ALMIE b. dobry a ostatnio widziałe tez w Lidlu trochę gorszy. pozdrawiam wis
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
friga
Go
|
W sklepach tzw z ekologiczna zywnoscia mozna kupic bardzo dobre maslo orzechowe, sezaowe, migdalowe! 100% SKLADNIKA BEZ ZADNYCH DODATKOW!ja sobie takie kupilam-jest pyszne w sumie koszt kolo 27 zl ale mam go juz dosc dlugo bo tak jak pisze admin ja go stosuje jako dodatek! -na wierzchu olej a na spodzie utrzmuje sie masa migdalowa zeby zjesc trzeba wymieszac-polecam -pyszne no i nie ma zabawy z mieleniem czegos (a ja mlynka nie mam) co stanowi problem.
niekiedy jak mam ochote zjem lyzeczke sama -pyszne, a jak nie to robie jakies ciasteczka optymalne i je smaruje nim.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Tak czytam o tej chałwie, maśle orzechowym, kremie sezemkowym i się zastanawiam co Wy w tym widzicie... Ja nawet przed DO za takimi "rarytasami" nie przepadałam. Ale ponoć o gustach się nie dyskutuje...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Reniu kazdy lubi jakas "pychotke" zjesc dla jednych to sernik czy ciasto z masa marcapone dla innych werterek a jeszcze inni wola maslo orzechowe-bo szykie latwo dostepne i napewno nie przedawkuje sie Ww.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
I jest OK.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Zyon
|
Przypadkowo w sklepiku ze swojskim chlebem, do ktorego zazwyczaj nie zagladam zanalazlem maslo domowej roboty 250 gram za 6,50, sklad: smietanka niepasteryzowana i sol
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
Przypadkowo w sklepiku ze swojskim chlebem, do ktorego zazwyczaj nie zagladam zanalazlem maslo domowej roboty 250 gram za 6,50, sklad: smietanka niepasteryzowana i sol o orzechach zapomnieli ?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Przypadkowo w sklepiku ze swojskim chlebem, do ktorego zazwyczaj nie zagladam zanalazlem maslo domowej roboty 250 gram za 6,50, sklad: smietanka niepasteryzowana i sol o orzechach zapomnieli ? Orzeszki ziemne to strączkowe są, jakby kto nie wiedział. A dr Kwaśniewski poleca orzechy, które botanicznie są pestkowcami.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Zyon
|
Migdaly cale ze skorkami? Gdzie takie kupic?? Ze skorkami mieliles?
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|