Zyon
|
Adam tworzy nowe podwaliny biologii czlowieka. Moze na DDP rzeczywiscie te geny sie tak szybko zmieniaja, ze czlowiek zaczyna miec metabolizm jak ksiazka do DDP.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Eanna sie juz wyleczyla,czy dalej choruje na diecie glodowej 70mg% Ww ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak się zastanawiam jak się planuje dzień mleczny z dwutygodniowym wyprzedzeniem... Mimo, że język w d... ucieka to się nie je, a jak już przyjdzie ten dzień to się je nawet, kiedy się nie chce? I gdzie tu wsłuchiwanie się w sygnały z ciała?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Bedzie sraczka,bedzie sygnal
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tak się zastanawiam jak się planuje dzień mleczny z dwutygodniowym wyprzedzeniem... Mimo, że język w d... ucieka to się nie je, a jak już przyjdzie ten dzień to się je nawet, kiedy się nie chce? I gdzie tu wsłuchiwanie się w sygnały z ciała? To jest to Adamowe "swiat sie przeciez nie kreci wokol jedzenia"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mam chcice na mieso,wiec wejdzie tlusta karkowka,parowka i zimny wywar miesno kpstny. Do tego smalec,smietanka i ziemniaki oraz do wyboru kwaszony ogorek lub papryka GMO nie ten dzial,ale na temat
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za dwanaście godzin będzie migrena, oj będzie...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jednak bez smietanki,bo to inne bialka,wegetarianskie. . Co za duzo (bialka),to niezdrowo.....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A, to ból głowy przyjdzie po 21 lub 23 godzinach, zależy czy wybrałeś ogóra czy paprykę.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ufff wtedy bede juz po pracy. Smaczne bylo,wybralem czerwone GMO . Dzis post??? Upsss
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O! Serio? To ja się nie obżerałem i w dodatku tylko jaja, ser, śmietanka i masło oraz pestki słonecznika, jakbym wiedział...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Eanna sie juz wyleczyla,czy dalej choruje na diecie glodowej 70mg% Ww ? No tez wyczailem, ze jest chora co mnie zdzwilo. Zawsze poukladane wypowiedzi, bardzo uwaza na to co je, tak samo na forum kielbasanianym. Ale pewnie cos poszlo nie tak jak wiekszosci optybetoniarzy, system 3x42 to widze popularny jest, ja w jego ramach wlasnie uzupelniam krzem, bo tak pisalo w ksiazce "Jedz Optymalnie - Badz zdrow"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Glodzic sie nie wolno, ale poscic jak najbardziej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Może głodzenie to z musu, a poszczenie to z woli?
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|