forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-04-29, 09:40:19

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
660629 wiadomości w 4059 wątkach; wysłane przez 27 użytkowników
Najnowszy użytkownik: startom
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  Serek fromage z cosnkiem
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Serek fromage z cosnkiem  (Przeczytany 3628 razy)
Teresa Stachurska
Gość


Email
Serek fromage z cosnkiem
« : 2011-05-26, 13:06:35 »

Zapisane
Jerzy
Gość


Email
Odp: Serek fromage z cosnkiem
« Odpowiedz #1 : 2011-05-26, 19:43:57 »

fromage  to po polsku ser.
Zapisane
WojciechS
Gość


Email
Odp: Serek fromage z cosnkiem
« Odpowiedz #2 : 2011-05-26, 19:52:53 »

Dawno, dawno temu, pod koniec tow. Gomułki, albo na początku tow. Gierka, to u Olgi Lipińskiej w Kabareciku, były "Siostry Sisters", ale to prehistoria dla dzisiejszego, przeciętnego internauty...  Sad
A szkoda, bo Sienkiewicz i Wrzesińska były super!  Laughing
MoĹźe coś siem znajdzie w necie, to siem zamieści linka...  Wink
Zapisane
Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: Serek fromage z cosnkiem
« Odpowiedz #3 : 2011-05-26, 20:59:16 »

Nie moja wina, że w Polsce jest używana nazwa dla niektórych serków FROMAGE. Tym bardziej, że się składem różnią od innych, zawierają znacznie więcej tłuszczu od innych.

A skoro już o nazwach to kto wie ile jest w kraju kawiarń JOLA?
Zapisane
WojciechS
Gość


Email
Odp: Serek fromage z cosnkiem
« Odpowiedz #4 : 2011-05-26, 21:07:44 »

To moĹźe w ten deseń: Fromage de Serek avec l'ail...  Wink  Very Happy
Zapisane
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.025 sekund z 17 zapytaniami.