Teresa Stachurska
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Bardzo apetyczny zestaw...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
I ta apetycznoĹÄ siÄ sprawdziĹa , na podniebieniu.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Ale pracy z nim nie maĹo...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
No trochÄ jest. Ale gdyby taki zrobiÄ kaĹźdego dnia przez miesiÄ
c to moĹźna zaoszczÄdziÄ sporo pieniÄdzy Tak siÄ skĹada, Ĺźe porcjÄ takiego salcesonu moĹźna rozmroziÄ, przygrzaÄ i zrobiÄ z jego uĹźyciem róşne inne dania, od gulaszu poczynajÄ
c, na zupach - jedno danie - nie koĹczÄ
c. SkĹad salcesonu jest Ĺwietny (podroby!, ale i gĹowizna), a cena b. niska... Wynalazek po prostu. Tyle Ĺźe gĹowiznÄ trudno kupic.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
U nas Ĺatwo - po 1,40 za kilogram i jeszcze chÄtnych nie ma...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Tu pĹaciĹam 4,31 zĹ, a u Ciebie za to samo byĹoby 2,41 zĹ. No popatrz.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
JoeB
Gość
|
Nie powiem ,salceson zawsze byl moj ulubiony przysmak i jest .nawet na koncu swiata za nim poluje .Pewnie zone bede musial przekupic zeby to zrobila sama ,na pewno skonczy sie to na jakims extra rubinie
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
O rubinie prosimy opowiedzieÄ . Salceson wart jest
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
JoeB
Gość
|
O rubinie prosimy opowiedzieÄ Â Â . Salceson wart jest  No bedzie problem ,gdzie tego rubina szukac ,nawet nie wiem jak ta bizuteria wyglada .Znowu bede szperal w internecie . Dzisiaj zagadal ,moze bysmy dilemat zalatwili troche taniej ,jakis pierscionek z craigslist ? Nawet nie mysl ,bedziesz glodowal tydzien za kare .Cos tak wyglada ze sie skonczy na delikatesowym salcesonie .Nie powiem nie sa zle ,ale co domowy to domowy .Nie Powiem kucharka to ona dobra ,tyle ze troche leniwa ,potrzebuje dopingu .Gdzie ona sie tego nauczyla ,bo tesciowa to byla slabiutka w kuchni.No nie wiem kiedy sie do tego salcesonu zabierzemy Mam nadzieje ze jeszcze w tym roku .
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Wielu mÄĹźczyzn siÄ piÄknie sprawdza w sztuce kulinarnej. MoĹźe Pani Ĺťona pozwoli? I dzieĹo bÄdzie Jej smakowaÄ?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
salceson wyglÄ
da pysznie,chetnie bym go zrobila ale jakim miesem moge zastapic glowizne i serce? pewnie niektĂłrzy uznaja moje pytanie za dziwaczne-ale ja po prostu nie przeĹknelabym glowy i serca z calym szacunkiem dla ludzi ktorym to smakuje
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
MogĹyby byÄ ozorki i golonka.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
nie przeĹknelabym glowy i serca...
My teĹź nie... zbyt duza Ĺrednica...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
MogĹyby byÄ ozorki i golonka.
uwielbiam salcesony ale od czasu kiedy trafiĹo mi sie w salcesonie doĹÄ duzo szczeciny,nie za bardzo mam na nie ochote (kupne oczywiscie) ale wyrĂłb wlasny,to inna bajka
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
kristan
Gość
|
Podobno zmielona szczecina to doskonaĹy spulchniacz do powszedniego. A co najdoskonalszego jest Anglika dzieĹem , podobno... Tak czytaĹem. Zatem i w salcesonie nie zawadzi.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|