Dasna
Go
|
Uzbrojone bombkami
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
choinkowymi?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mh , od pani Pelagiihttp://www.youtube.com/watch?v=ViGCnJ7Li7g
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O Matko a może on maił takie hobby
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Lubił mieć po prostu parę bombek pod ręką. Wielkie mecyje
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po prostu bombowy facet...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
albo facet z bombami...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Do wszystkich kierowców. Bardzo dobry pomysł, koniecznie przeczytaj do końca!. Ceny paliwa poszybowały w górę. Jeszcze trochę i zobaczymy 5 PLN za litr, a potem może i więcej. ... WYTRZYMAJMY DO MOMENTU AŻ CENY PALIWA WRÓCĄ DO NORMALNEGO POZIOMU(ok.3, 5> > PLN /litr). ...
W stolicy, na uprzywilejowanych stacjach, nadal utrzymują się poniżej pięciu kresek. Trzymamy się! A w Ciechocinku, mimo "uprzywilejowanej stacji", nie ... .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
sprawa wygląda następująco : marża rafineryjna grupy PKN Orlen wyniosła w maju br. 9 USD/baryłka dla niewtajemniczonych podaję, iż przy drogim paliwie na stacjach 1-3 lat wstecz , wynosiła .... kilkadziesiąt centów ! http://stooq.pl/n/?f=969500&c=1&p=4+22jako że państwo jest głównym akcjonariuszem - będziemy mieć więcej pieniędzy na autostrady , ekrany , możejki , odprawy , itp albo tanie paliwo - albo benefity zafundowane przez naszych sługów ( wybranych demokratycznie ) , wybrano za nas - to drugie . Ekrany.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zaraz przestawią ponoć fotoradary na 1km tolerancji. To będzie dopiero jazda - 45km/h na liczniku, a tu pstryk...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ja jestem za akcją 30 km/h po mieście. (Poza wyznaczonymi obwodnicami i drogami szybkiego ruchu)
A po zakupy w mieście naprawdę da się na nogach / rowerze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W Warszawie jazda autem jest bardzo nieprzyjemna. Albo się stoi, albo się człowiek stresuje, bo sami obłąkańcy za kółkiem. Ale ograniczanie prędkości? Nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Warszawiacy jeżdżą jak wariaci...
|
|