|
renia
|
To dobrze, ze nie potrafisz... Co do rządu, to intencja też się liczy, a jak wyjdzie zobaczymy... chociaż z pustego to i Salomon...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie to duda, bo i tak się na 500+ Krzysiek załapie, a na benzynę do swojego autka będzie miał jak znalazł. No, ale doceniam intencję rządu - bieda ma biednieć dalej, a bogaci się bogacić...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Albo to drugie dziecko jest, albo nie widziałeś nigdy formularza kryterium dochodowego na gospodarstwo domowe. Upraszczając, posiadanie oszczędności czy samochodu czy działalności to jest problem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie widziałem, ale zawsze można się zgodnie z prawem w kryterium dochodowe i własnościowe wpasować bez problemu.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Chyba, że komórkę przemianujesz na czworaki i założysz tam mini gospodarstwo domowe z minimalnej ilości osób o najmniejszych dochodach.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Prawnik podpowie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
tak dla informacji, dla tych co grzeją gazem ziemnym. Gaz ziemny jest najtańszy od 17 lat. Ale nie w Polsce. Ile w 1998 kosztował ?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to taka magiczna deflacja, tak jak z benzyną.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale po co grzać, jak ciepło w domu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas bez ogrzewania zmarzlibyśmy na kość...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dołóżcie sobie na elewację styropianu, a jeśli macie, to uszczelnijcie okna. A najlepiej wynajmijcie fachowca, to znajdzie Wam mostki cieplne... Tu starcza przy takiej temperaturze zewnętrznej, jak piec się włącza na ciepłą wodę w kranie... Czyli Donald wróć...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie zauważyłam, że to jest wątek otwarty i swój post skaso wałam...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to tylko grzać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najlepiej grzać w bebechy wina Tuska, to i humor przy okazji dopisze.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Teraz już można, bo przez osiem lat nic nie zrobił dla wspólnoty, a tylko białoczerwoną drużynę wkurzał...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale teraz z tej wolności, to jak pies spuszczony z łańcucha rozum im odbiera i szczekają dookoła na wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nawet jakby chciał, to nie może, bo ma immuniteta...
|
|
|
|
|
|
|
|