slawek
Go
|
Bo tam w rz±dzie prawie połowę stanowi ta "ładniejsza połowa"... Ale akurat tam to ta ładniejsza połówka wydawała mi sie brzydsza ;P
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ino drogo Edukatorka ds. diabetologii Renata Urbanek, która od 21 lat choruje na cukrzycę typu 2, wspominała na spotkaniu, że podczas stosowania analogu GLP-1 udało jej się wreszcie dużo schudnąć i lepiej kontrolować poziom glukozy we krwi. "Niestety, cena tych leków jest dla mnie zaporowa i nie mogę sobie pozwolić na płacenie za nie z pensji położnej. Dlatego obecnie stosuję już insulinę" - przyznała. Pacjenci z cukrzycą przygotowali postulaty do MZ na rok 2016http://stooq.pl/n/?f=1013998żyjemy w matrixie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I tu na Forum też
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
ino drogo Edukatorka ds. diabetologii Renata Urbanek, która od 21 lat choruje na cukrzycę typu 2, wspominała na spotkaniu, że podczas stosowania analogu GLP-1 udało jej się wreszcie dużo schudnąć i lepiej kontrolować poziom glukozy we krwi. "Niestety, cena tych leków jest dla mnie zaporowa i nie mogę sobie pozwolić na płacenie za nie z pensji położnej. Dlatego obecnie stosuję już insulinę" - przyznała. Pacjenci z cukrzycą przygotowali postulaty do MZ na rok 2016http://stooq.pl/n/?f=1013998żyjemy w matrixie A wyzdrowieć nie chcą?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Reniu idż pod sklep gdzie pija ,i zaoferuj że życie bez wódy jest zdrowsze ,to jest identyczny mechanizm .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Daj mi spokój...sam se idź...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Reniu idż pod sklep gdzie pija ,i zaoferuj że życie bez wódy jest zdrowsze ,to jest identyczny mechanizm . Podobny mechanizm to by był gdyby zaoferować życie z 1/5 wódy wypijanej dotychczas, a we krwi i tka cały czas 0,22 promila.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|